Sminktetoválás

Milyen lesz a sminktetoválás színe 2 év múlva?

milyen-lesz-a-sminktetovalas-szine-2-ev-mulva

Évek óta kutattam olyan sminktetováló pigment után, ami hosszútávon sem okoz csalódást se nekem, se a vendégeimnek. Szinte minden menő és nagy márkát kipróbáltam, ami a piacon létezik.

Persze az, hogy egy-egy árnyalat mivé alakul hónapok és 1-2 év után sohasem lehet előre tudni.

Mitől is függ, hogy milyen lesz egy pigment a bőrben?

  • életmód, ha napimádó vagy és szoláriumba jársz, számíts rá, hogy egy idő után nem azt látod majd a szemöldöktetoválásod színéből, amit szeretnél
  • sajnos a bőrtől is függ, pl. egy zsírosabb, tág pórusú bőrben gyorsabban halványodnak a színek
  • ha túl vékony a bőröd, mélyebbre is kerülhet a pigment, amitől hidegebb hatása lesz egy ideig.

Mégis, lassan 4 éve, amióta a Li pigments színeivel dolgozom sokkal kevesebb csalódás és nem kívánt eredmény ér. Tapasztalatom, hogy hosszú távon inkább csak halványodnak a pigmentek, de nem változtatják extrém módon a színüket.

A szemöldök árnyalatok szép barnák maradnak, és az ajakszínek egyszerűen fergetegesek. A nude színektől az élénkpirosig minden megtalálható és jól fed a bőrben.

Bár egy-egy kiváló minőségű pigment nem olcsó, de hosszú távú befektetésként megéri az árát, hiszen visszahozza az elégedett vendégeket.

Jó hír, hogy amennyiben bármilyen okból mégis történik nem kívánt színváltozás tetoválás során korrigálható.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Ildiko
    2018-július-31 at 8:17 de.

    A fentieket csak alatamasztani tudom: 2016 aprilisban keszult a szaj (es a szem) tetovalasom, majusban a korrekcio es azota is gyonyoruen tart. Termeszetesen mar nem olyan eros a szine mint amikor keszult, de teljesen egyenletesen halvanyul – meg mindig olyan mintha ruzsozva lenne a szam, sosem fako, sot! Mindig hasznaltam 50 SPF fenyvedot mert feltem hogy a napon kikopik – Dubaiban elek – semmi ilyesmi nem tortent.
    (A szemtetovalas hamarabb eltunt, igazabol nem is emlekszem mikor, talan 1 ev utan kb.) De nalam inkabb a szaj volt a lenyeg, sosem kell ruzsozni, nem is szerettem sosem a ruzst, eleg egy szinezett hidratalo fenyvedovel (Dermalogica szuperkonnyu retegu) es egy szempillaspiral + pir a napi sminkhez 😉 Kivancsi leszek h mikorra fog teljesen eltunni a szin. Amitol tartottam, hogy esetleg foltosan/foltokban fog kikopni a szine, abszolute nem igy van.

    • Berényi Zsuzsa sminktetováló
      2018-július-31 at 10:23 de.

      Kedves Ildikó,
      Örülünk, hogy Te is ezt tapasztalod. Van olyan vendégünk, aki 4 éves ajaktetoválásával érkezett szemöldökfrissíatésre, és gyönyörű az ajka. Kicsit mattabb, halványabb, de ugyanolyan jól mutat. Természetesen imádja, sőt, ha visszajön, erősebb színt szeretne, mert hozzászokott 🙂

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.