Sminktetoválás

Miért fontos az, hogy elolvassuk a „Hogyan készülj fel levelet a sminktetoválásra?”

miert-fontos-az-hogy-elolvassuk-a-hogyan-keszulj-fel-levelet-a-sminktetovalasra

Nézd meg ebben a videóban, hogyan kell felkészülni a sminktetoválásra és mi történik utána. 

Megértjük, hogy a mai rohanó világban persze el-el siklunk egy pár email felett, pedig lehet, hogy létfontosságú, főleg ha mi küldjük neked. Vagy éppen azért kerüli el a figyelmünket, mert valami oknál fogva a néha a spam mappába érkezik.

Szeretném megosztani veletek egyik vendégem esetét, amikor ajaktetoválás korrekcióra érkezett hozzánk. Elmondta, borzalmas volt a gyógyulási folyamat, hiszen hatalmas herpesz keletkezett az ajkán, ami nem múlt el egyről a kettőre, mindenki észrevette és bizony takargatnia kellet. Ez által, a gyógyulás is jóval hosszabb idő volt, mint az átlag.  Éppen Ausztráliába utazott a lányához, és a lányának a barátnője – akinek szintén volt sminktetoválása – adott vendégünknek pár hasznos információt, hogy kellett volna sminktetoválásra felkészülni. 

Első kérdésünk: De ugye elolvastad a hogyan készülj levelet a sminktetoválásra?

Válasz elég határozott NEM volt.

Amikor én ezt meghallottam, kirázott a hideg, és elöntött egy olyan érzés, amitől legszívesebben kirohantam volna a világból.
Mindig, minden körülmények között szeretnénk tájékoztatni a vendéget, és egyébként mi mindent meg is teszünk, hogy tájékozott legyen, hogyan kell felkészülni erre a napra.

Ha nem olvas email-t, akkor facebook-on, üzenetben küldjük el. Ha az sincs, lediktálom neki a weboldalunkat pontról pontra, hol tudja ezt elolvasni. Ha nincs más lehetőség, akkor gyermekének, férjének, vagy anyukájának küldöm el a levelet.

Mindezek mellé csatoltunk bele egy videót is, hogy mi történik itt a sminktetováláson, mik azok a kérdések, amiket meg szoktam kérdezni.

Szerettünk volna Neki is segíteni abban, hogy nagyon tájékozott legyen ez ügyben, és ilyen ne forduljon elő. Frissítésre már biztosan sokkal felkészültebben fog érkezni.

Mellékinformáció, hogy korrekció után elmondtuk szóban mire kell, hogy figyeljen. Azóta már 8 nappal a tetoválása után kaptuk a levelet egy képpel csatolva, hogy bizony nem jött ki az a fránya herpesz, ajka pedig csodásan gyógyult. ♥

Összeállítottunk nektek pár dolgot, amit jó, ha tudsz, ha sminktetoválásra érkezel hozzánk. Ez mind benne lesz, a Hogyan készülj fel a sminktetoválásra levélben, amit ajánlok, hogy olvass el, hogy ne érjenek meglepetések.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.