Sminktetoválás, Szemhéjtetoválás

Mennyire fáj a szemhéjtetoválás 2020-ban?

mennyire-faj-a-szemhejtetovalas-2020-ban

Nézd meg videót, vagy olvasd el a blogban. 

Sokan, mielőtt jöttök hozzánk, izgultok, hogy mennyire fog fájni.

Természetesen, ez nem egy relaxáló masszás, ha szemhéjtetoválást készítünk, viszont a vendégeink 95%-a nagyon kellemesen csalódik benne, hogy sokkal kevésbé fáj, mint azt elsőre gondolta.

Már rögtön előrajzolás után, ha jóváhagytad a formát, akkor 15 percre akkor tulajdonképpen nagyon vékonyan bekenjük a szemhéjadat érzéstelenítő krémmel. Amikor nekikezdünk a tetoválásnak, akkor sokszor meg szokták kérdezni, hogy: „Ezt már tűvel csinálod?"…"Ez már maga a tetoválás?" Merthogy igazából nem érzek semmit, talán olyan kis birizgálást.

Megnyugodhatsz afelől,mert igazából nagyon is fájdalommentes a szemhéjtetoválás.

Van egy jó hírem, kb. 4-5 éve verhetetlen érzéstelenítőink vannak. Folyamatosan próbálunk ki újabb és újabb krémeket azért, hogy a lehető legkevésbé fájjon bármelyik sminktetoválás.

Mégis mi az, amitől esetleg kellemetlen lehet ez az egész procedúra?
Tulajdonképpen egy jó kis síráshoz tudnám hasonlítani. Miért mondom ezt?

A szemhéjtetoválásod során nemcsak a bőrödbe, hanem a bőrödre is kerül pigment, hogy tisztán lássuk mi, hol van, sűrűn kell törölgetnünk a bőrfelületet. Ez pont olyan, mint amikor sírsz, és dörzsölgeted a szemhéjad. Síráskor ott is egy kicsit felázik, és a dörzsölés hatására kipirosodik, és egy kicsit érzékennyé válik. Pontosan ilyen érzésed van szemhéjtetoválás közben, vagy inkább utána, hiszen közben az érzéstelenítő annyira jól hat, hogy ezt nem is igazán lehet érezni. Utána viszont, amikor megy ki az érzéstelenítő hatása, akkor van egy kis égő, húzó érzés a szemhéjad körül.

Hidd el, ez abszolút ismerős érzés lesz Neked, nem kell az ismeretlentől félned. Tudom jól, hogy nehéz bebizonyítani, nagyon nehéz meggyőzni a vendégeket előre, arról, hogy nem fáj.
Nem lehetek elégedetlen, mert ebben is javuló tendencia van, hiszen egyre többen tudják, hogy ez nem egy olyan borzalmas és fájdalmas procedúra.

Sőt, ami még jó benne, hogy vannak olyan érzéstelenítők, amik segítségével nem is duzzad meg annyira a szemhéj közvetlenül tetoválás után, mint ahogy az régebben előfordult.

Legtöbbször el sem hiszik a vendégek, amikor tükörbe néznek, hogy CSAK ENNYIRE DUZZADT, mert az érzés az teljesen más.

Nos?

Tisztába vagyok vele, hogy ezt tapasztalni kell, és azzal is tisztába vagyok, hogy sokan nem hiszik el… ezt a visszatérő vendégeink is megerősítik, mert annyira hihetetlen.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.