Csajos

Nem azt kaptam a Berényi Szalontól, amit vártam.

nem-azt-kaptam-a-berenyi-szalontol-amit-vartam

Vendégünk története sokaknak tanulópénz lehet az élet ezen területén.

Tímea régi vendégünk a szalonban. Járt nálunk 2015-ben mikor még nem volt szemöldöktetoválása, és szerette volna, hogy ne az állandó rajzolgatással indítsa a napot.

Eljött hozzánk, és a kívánságának és arcvonásának figyelembevételével előrajzoltunk a szemöldökét, majd elkészítettük a satírozott szemöldöktetoválását.

2017.-ben ismét visszatért hozzánk – élt a 2 éven belüli frissítési garanciával – azzal a kéréssel, hogy még karakteresebben emeljünk a szemöldökének ívén. Mindent figyelembe véve, szépérzéket és szakmai tapasztalatot, tudást, nem javasoltuk, hogy természetellenesen megváltoztassuk a szemöldök szép ívét. Elkészítettük a frissítést, az eredeti megtervezett formán.

2019. júliusában kétségbeesett e-mailt kaptunk, amiben Timi kéri vissza régi szemöldökét.

Elmondása szerint 2 éve miután nálunk járt frissítésen, elment egy testtetováló szalonba, hogy vágyait megvalósítsa, hiszen nálunk nem kapta meg azt, amit szeretett volna, az ívelt szemöldököt.

Mi történt ott a tetováló szalonban?

A képek ezer szónál is többet mondanak…

Timi rendkívül elkeseredett és csalódott, tudja, hogy rossz döntést hozott, még ha ezer jelet is kapott ott a helyszínen, hogy NE TEGYE. Részletesen elmesélte, hogy semmi nem úgy történt, ahogy kellett volna, még egy rendes előrajzoló ceruzája sem volt a tetoválónak.

Hozzánk fordult segítségért, hogy visszakaphassa a régi szemöldöktetoválását. Továbbirányítottuk olyan helyre, ahol lézerrel ki tudják szedni a bőréből a pigmentet. Ez egy hosszú és kellemetlen folyamat lesz és mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Az bizonyos, hogy ebben az évben már nem fogjuk tudni elkészíteni a természetes, szálazott szemöldöktetoválását, pedig még csak július eleje van.

Tudjuk, hogy van a divat, tudjuk, hogy vannak megszokások, hogy „DE ÉN ÍGY SZOKTAM RAJZOLNI”, de a másik oldalon ott vagyunk mi sminktetováló szakemberek, hogy segítsünk abban neked, hogy a legjobbat, legszebbet hozzuk ki az adottságaidból. Figyelmeztetünk, hogy ne kövess el hibákat, hiszen a sminktetoválás évekre szól, és nem lehet csak úgy letörölni. Ezért van nagy jelentősége annak, hogy elsőre jó döntést hozz és a megfelelő szakembert válaszd. Tanácsunk még, hogy ha úgy érzed nincs rendben az, ami veled történik, hiányérzeted van bármiben is, inkább állj fel és hagyd ott a helyet, de ne utálj évekig a tükörbe nézni.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.