Sminktetoválás, Sminktetoválás videók, Videók

Sminktetoválás konzúltáció – allergia teszt

sminktetovalas-konzultacio-2

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a bejegyzést!

Nagyon sokan összetévesztik, és azt gondolják, hogy mindenképpen el kell jönni konzultációra, mielőtt belefognak a sminktetoválásba. Ha már biztosan tudod, hogy szeretnél tetováltatni, és sziklaszilárd az elhatározásod, akkor nem feltétlen szükséges eljönnöd, hiszen az a részletes megbeszélés, ami konzultációnál van, ugyanúgy a tetoválás elején is megtörténik. Sőt,még sokkal, de sokkal részletesebben, mint a konzultáció alkalma során.

Kinek ajánlom, hogy eljöjjön sminktetoválás előtt konzultációra?

Egyrészt annak, aki még nem 100%-ig biztos a sminktetoválásba. Szeretné megnézni, hogy hogy állna neki, mert egyébként nem rajzolgatja se a szemöldökét, se nem sminkeli magát, de szükségét érzi, mert például hiányos a szemöldöke, aszimmetrikus a szája és kíváncsi lenne, hogy mit lehetne kihozni az adottságaiból. Neki jó, hogyha még bizonytalan, akkor eljön egy személyes konzultációra.

Más esetben nagyon sokan azért szoktak jönni konzultációra, mert valamilyen elrontott sminktetoválás miatt kell, hogy diagnózist adjunk arról, hogy mit lehet kezdeni a tetoválásával, milyen mozzanatok szükségesek ahhoz, hogy egy teljesen új, szép tetoválást készülhessen.

Fontos tudni, hogy a konzultációhoz is ugyanúgy időpontot kell kérni, mint akár a tetováláshoz. Arra lehet számítani, hogy ez kb. egy félórás procedúra.

Hogyan érkezz a konzultációra, mit hozz magaddal?

Nyugodtan jöhetsz sminkben, ha egyébként is sminkelsz, mert akkor látjuk, hogy te hogyan fested ki magad mi az amit használsz, hozd magaddal esetleg, a ceruzáidat, a rúzsodat, attól függ, hogy milyen területeket szeretnél tetováltatni. Ha látjuk mit használsz, akkor az nekünk segítség, egy támpont akár a színválasztásnál.

Mi történik a konzultáción?

Bármilyen és bármennyi kérdésed van, ami belefér a fél órába, azt felteheted nekünk és mi nagyon szívesen megválaszoljuk, és azon kívül, hogyha szeretnéd, akkor csinálunk egy tervezést, egy előrajzolást. Azt tudnod kell, hogy konzultáció során nem biztos, hogy 100%-osan pontosan, precízen fogjuk előrajzolni az adott területet, mintha elkészítenénk utána. Gyakorlatilag egy nagyon jó kis látványtervet kaphatsz arról, hogyha szemöldöktetoválást csináltatnál, pl. akkor hogyan állna neked, hogy nézne ki, milyen vonalat javaslunk, és ugyanígy a szemhéj, ajak területén is.

Ezt várhatod a konzultációtól, látványtervet készítünk és az a nagyon jó, hogy ebben a „látványtervben” elmehetsz, és akár egész nap nézegetheted magadat, tetszik, nem tetszik, változtatnál-e rajta. Ne gondold azt, hogy a konzultáció során készített előrajzoláson nem lehet változtatni a következő alkalommal, amikor már jössz tetováltatni. Megmutathatod a férjednek, a barátodnak, az anyukádnak, a barátnőidnek, hogy kb. ilyen lenne, ha ki lenne tetoválva az arcod.

A konzultációhoz tartozik még, az allergiateszt, nálunk erre is természetesen van lehetőség. Ha tartasz attól, hogy allergiás lehetsz a tetováló pigmentre, akkor ugyanúgy, egy félórás konzultáción belül, kiválasztjuk azt a szín amit szeretnél betetováltatni, és a füled mögé készítünk egy kis allergiatesztet. Ezt majd figyelgetned kell 1-2 hétig, attól függően milyen pigmentet használunk, mert a pigmenteknek  különböző időben jöhet elő az allergiás reakciója, akkor azt figyelni kell, egyébként meg ha nem történt semmi, akkor lehet jönni, tetováltatni.

Szeretnél napra kész lenni és mindenről értesülni? Iratkozz fel, és mindig megkapod a legújabb írásomat!

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen
nem



0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.