Sminktetoválás, Szemöldöktetoválás

Sminktetoválás korrekció – mikor, meddig, miért…

sminktetovalas-korrekcio-mikor-meddig-miert

Sminktetoválás után mindig elmondom, hogy egy korrekció még hozzátartozik a kezeléshez. Nem kötelező, viszont nálam benne van az árban, nem kell külön fizetni érte, tehát csak nyersz vele. Úgy gondolom, hogy a korrekcióval együtt tudok igazán szép végeredményt varázsolni. De akkor tisztázzuk is le, amit a korrekcióról tudni érdemes.

Mikor aktuális?

Természetesen kezelés után várni kell, amíg a tetovált terület begyógyul (az csupán pár nap), majd a végleges szín kialakul (kb. 4 hét). Ez azért fontos, hogy Te is megszokhasd a tetoválásod színét és formáját. Ha ezután még úgy érzed, hogy picit változtatni szeretnél (pl. sötétebb árnyalatot választanál), akkor a korrekción tudunk ezen dolgozni. Tehát leghamarabb tetoválás után 1 hónappal találkozunk a korrekción.

Meddig lehet elvégezni a korrekciót?

Az első néhány hónapban érdemes korrekciózni, ha már eltelik közel fél év, inkább a frissítést ajánlom. Nálam a korrekció 3 hónapon belül díjmentes, de fontos a határidő betartása.

Miért ajánlom, hogy igénybe vedd?

– korrekción szakmai szemmel is ellenőrizhetem, hogyan gyógyult a tetoválásod, minden rendben zajlott-e. Ez Téged is megnyugtat.

pótolni tudom a gyógyulás során esetlegesen „kiesett” pigmenteket (Te is látni fogod, ha 1-1 ponton halványabbnak tűnik a szín). Ez azért lehetséges, mert a bőr nem mindenhol teljesen egyenletesen fogadja be a festéket és ahol szükség van, utólag „ráerősítünk”.

finoman változtatni tudunk formailag és színben is, ha úgy látjuk, hogy szükség van rá

a korrekció rövidebb ideig tart, mint a tetoválás első alkalommal. Előfordulhat, hogy csak minimális beavatkozásra van szükség és fél óra alatt végzünk is

fele annyi idő, fele annyi kellemetlenség – ha attól tartasz, hogy megint fájni fog, hidd el, sokkal jobban fogod viselni, mint először –  kevesebb ideig is tart az egész és már tapasztalt vagy

– azzal, hogy a korrekción ismét festéket viszek be a bőrödbe,  a tetoválásod tartósságát is növelni tudjuk

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. budaine zita
    2013-szeptember-29 at 9:31 de.

    A korrekció rövid volt,megnyugtató,így már teljesen tökéletes lett az eredmény.Zita

    • Zsuzsa
      2013-október-01 at 1:54 du.

      Nagyon örülök Zita, hogy elégedett vagy! 🙂 Viseld örömmel a sminktetoválásod.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.