Sminktetoválás

17 éve a természetesség jegyében sminktetoválok

17-eve-a-termeszetesseg-jegyeben-sminktetovalok

Még ma is sokan azzal keresnek meg, hogy nálam végre természetes hatású sminktetoválásokat látnak. Csak azért nem mertek évekkel ezelőtt belevágni, mert túlságosan mű dolognak hitték és látták a sminktetoválásokat. A köztudatban 10-15 évvel ezelőtt (és sok helyen sajnos még ma is) a cérnavékony satírozott szemöldök és a csokis szájkontúr voltak/vannak jelen. Ezeket azonosították a sminktetoválással, így nem is csoda, hogy a Hölgyek nehezen szánták rá magukat a tartós sminkre.

Nem minden Vendégem tudja, de a személyes beszélgetésekből kiderül: én már 17 éve, a kezdetek kezdete óta szálazott technikával tetoválom a szemöldököt és szájkontúr helyett is ajaksatírozást készítek. Szerencsésnek érzem magam, mert egy kiváló szakembertől tanulhattam a sminktetoválást, aki előrehaladott nézeteket vallott, és nem hagyta volna, hogy feltűnő, mű hatású munkákat adjak ki a „kezem alól”.

Számomra a sminktetoválás egy eszköz arra, hogy az arcot láthatatlan, művészi módon alakítsam, szépítsem. Mindig a természetes vonalakat és a Hölgy egyéniségét veszem figyelembe.

Előfordul, hogy extrém, hivalkodó megoldást várnak a sminktetoválástól, de sajnos ezekkel az elképzelésekkel nem tudok azonosulni, így nem is vállalom el a megvalósítást.

Igyekszem folyamatosan új képekkel bővíteni a képgalériámat, hogy mindenki maga dönthesse el, tetszik-e neki, amit lát, és mi az az „út”, amit én képviselek. Ugyanakkor igaz az is, hogy nincsenek sablonok, mert mindenki egyedi, és ezért nincs is két egyforma szemöldök, szemhéj vagy ajak. Csak a módszer, illetve a megközelítés azonos, amihez ragaszkodom.

A tapasztalat már megmutatta, hogy mindenki megtalálja azt a helyet, ahol a számára megfelelő módon zajlik a szépítés, és ahol maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel. Pontosan ezért gondolom azt, hogy nincs a szakmámban negatív értelemben vett konkurencia, mert mindenki másképp dolgozik, más a stílusa. De ez egy klassz dolog. Ma a Hölgyeknek sok lehetőség áll rendelkezésére. Már csak azt kell eldönteni, hogy kinek a munkája áll a szívükhöz legközelebb, és már kezdődhet is a szépítő-átalakító program.

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.