Sminktetoválás

A cél: „Szépen” megúszni az allergia szezont…

a-cel-szepen-meguszni-az-allergia-szezont

Hurrá, itt a tavasz!:) Ennek örülünk, de…elérkezett a virágzás ideje is…és aki allergiára hajlamos, annak a tavasz egyenlő az orrfolyással, szemviszketéssel, könnyezéssel…de ha csak a nátha üti fel a fejét, akkor is bajban vagyunk.

Amikor allergiás/náthás vagy, legszívesebben eltakarnád az arcod…?

Ilyenkor  a sminkelés igazi rémálommá válhat. Hiába minden igyekezet, a smink nem állja ki az allergia-próbát, hiszen az orrfújás és könnyezés miatt előbb-utóbb ledörgölünk, elmaszatolunk mindent, amit előzőleg szépen, precízen megrajzoltunk, kifestettünk…Legszívesebben eltakarnád az arcod?

Tehát ha allergia szezon van vagy épp megfáztunk, le kell mondani a szép sminkről …Á-ááá! Tévedés! Nem kell „meztelen” arccal mutatkozni. A színtelen száj, duzzadt, karikás szemek, és sápadt arc mind-mind orvosolható! És kell is tenni érte, mert sminktelenül, fáradtan, vörös szemekkel nem túl megnyerő az ember külseje, valljuk be…Sokkal kevésbé lehetünk frissek, és ezáltal fiatalosak!

Egyik Vendégem nemrég járt nálam szemhéjtetoválás frissítésen, és ő emelte ki, hogy az allergia már nem fog ki rajta és az arca frissességén…

A szemhéjkontúrom tökéletesen áll egész nap, az ajaktetoválásnak köszönhetően pedig úgy tűnhet, mintha mindenhova csókálló rúzzsal mászkálnék. Eddig nem is gondoltam volna, hogy a sminktetoválás még az ilyen kellemetlen helyzetekben is tökéletes megoldás. Igenis meg lehet „szépen” úszni az allergia vagy nátha szezont…:)”

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.