Sminktetoválás

A karácsony nem 3 nap

a-karacsony-nem-3-nap

„Hogy állsz a karácsonyi készülődéssel?” Hangzik el nap, mint nap, és én is mindig megkérdezem a Vendégeimet. Milyen érdekes, hogy csupán néhány napról van szó, mégis mennyivel több ideig várunk rá, és készülődünk testben-lélekben egyaránt.
És most nem az a rész következik, hogy „Nekünk is van ám egy tuti ötletünk karácsonyra”, és szeretteidnek „Ajándékozz szépséget”…

Reklámszöveg helyett annyit szeretnénk Neked is üzenni, hogy a nagy ünnepi forgatagban ne feledd el azokat a perceket, pillanatokat is kiélvezni, amelyek az ünnepig vezetnek. Nőből vagyunk, tudom, hogy Te is mindent megteszel azért, hogy minden tökéletes legyen. Takarítás, bevásárlás, sütés, főzés, díszítés. De mit ér a karácsony, ha bosszankodva, rohanásban, túlhajszolva várjuk a szeretteinket és így érkezik az ünnep?

Én úgy gondolom, élvezzük ki a várakozást is, és ne támasszunk magunkkal szemben túl nagy elvárásokat. Mások sem fognak. Pláne nem azok, akiknek fontosak vagyunk. Legyen annyi elég, hogy végre együtt a család! Legbelül mindenki tudja, hogy nem az ajándékok és az ételek mennyisége az, amire évek múltán is örömmel gondolunk majd. Amit szívből adsz, arra fognak emlékezni. Tudod, nem csak ezen a 3 napon lehet szeretni, ott van a többi „szürkébb” hétköznap is…

Kívánjuk, hogy az idei karácsonyod is azért legyen szép, mert sok emlékezetes pillanatot tartogat. Szeretettel, vidámsággal feltöltődve várd Te is az új esztendőt, és mindazt a szépet, amit magával hoz.

Mi pedig szeretnénk megköszönni Neked, hogy bizalmaddal megtiszteltél minket. Nekünk ez a legfontosabb. 2014-ben is várunk és szépítünk nagy-nagy szeretettel! Számíthatsz ránk.

 Boldog Ünnepeket!

Zsuzsa és Hermina

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.