Sminktetoválás

A sminktetoválás anya-lánya program lett

a-sminktetovalas-anya-lanya-program-lett

Visszatekintés…Májusban ünnepeltük az Anyák napját, de akkor van Gyermeknap is…Hm…Azon tűnődtem, vajon lehet-e ennek némi köze ahhoz a jelenséghez, amit azóta többször is tapasztaltam. Egyre több lány keresett meg ugyanis azzal a kéréssel, hogy velük együtt az anyukájukat is szépítsem meg sminktetoválással. Ráadásul legtöbbször ugyanazon a napon jöttek el mindketten, ami még jobban fekeltette a kíváncsiságom.

Érdekes, igaz?

Igazából ennek én csak örülni tudok, és azt mondom, elsősorban le a  kalappal a lányok előtt, hogy az anyukákra is gondolnak, ha szépítkezésről van szó.  Másrészt, az anyukáknak is jár a dicséret, amiért bele mernek vágni és tudatosan foglalkoznak a szépüléssel, a fiatalos külső megőrzésével.  Arról nem is beszélve, hogy a közös szépülés egy különleges, örökre szóló élményt nyújt – ezt már több „érintett” is elárulta nekem.

Mindezeken felbuzdulva, úgy döntöttem, meg is interjúztatom két gyönyörű Vendégemet, anyát és lányát, akik készségesen számoltak be az ő közös sminktetoválós-szépítő élményükről:

„Az anya-lánya sminktetoválásunk történetéről szeretnénk egy „élménybeszámolót” írni mindazoknak a fiatalos anyukáknak, akik nagyon jó viszonyban vannak a lányukkal, és szeretnének mindig ápolt, fiatalos külsővel megjelenni a lányuk oldalán.
Persze az írásunk azoknak is szól, akik még eddig nem mertek belevágni, de egy ideje már motoszkál bennük a gondolat.

A történet előtt csak annyit szeretnék elmondani, hogy az én anyukámat is kellett azért győzködni, főleg eleinte, amikor a következő kifogásokkal állt elő:

– „…de hát ezt majd nem lehet letörölni kislányom, mint amikor befestik…”

-” …jó ez már nekem ami van, nem vagyok már tinédzser…”

…és még sorolhatnám….

Éreztem hogy, nekem kell kezdenem a „sort „…
Egyik reggel felébredtem, és beütöttem a neten a keresőbe, hogy „sminktetoválás „…elkezdtem nézelődni, majd megtaláltam Zsuzsi munkáit. Végre! Igényes, archoz illeszkedő sminktetoválások! Nagyon megörültem, és egyből felvettem a kapcsolatot Zsuzsival. Szemhéjjal kezdtem, majd szemöldök, és most tervezem a számat! Amikor anya meglátta a szemöldököm, a szemei már sugallták, hogy vigyem el Zsuzsihoz. Aztán egy  nappal később megkért, hogy jelentsem be őt is!:) Azóta egyikőnk sem bánta meg, nagyon szeretjük a sminktetoválásainkat! Reggelente már nem állnak összevissza a szemöldökünkön a szőrszálak, hanem határozott, rendezett ívvel kelünk.:)

Aki gyönyörű környezetben, és egy olyan sminktetoválóhoz szeretne menni, aki precíz, kedves, és arra törekszik, hogy a vendég elégedett legyen, annak Berényi Zsuzsinál a helye!!!

Köszönünk mindent Neked Zsuzsi!

„Kis Évi” és „Nagy Évi „

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.