Sminktetoválás

A sminktetoválás, mint önbizalom növelő módszer

a-sminktetovalas-mint-onbizalom-novelo-modszer

Amikor először találkoztam vele, a 66 éves Terike rosszkedvű volt, de abban biztos volt, hogy nagyon szeretne valamit változtatni a külsején, hogy jobban érezze magát a bőrében és szebbnek lássa magát a tükörben. A fodrásza ajánlotta neki a sminktetoválást és, hogy forduljon hozzám bizalommal. Terike látott benne lehetőséget, de azt képtelenségnek tartotta, hogy a lefelé görbülő, szomorkás, keskeny ajkával bármit is lehessen kezdeni, pedig ez zavarta a legjobban.

Persze, nekem sem kellett több, azt ajánlottam neki, hogy érdemes lenne mindhárom sminktetoválást elkészíteni, de akkor legyen a szája az első, amit megpróbálunk „helyrehozni”. Precíz tervet készítettem, mindent előrajzoltam az arcán, és csak azután engedtem meg neki, hogy belepillantson a tükörbe. Hogy fokozzam a hatást, és megdöbbenjen a várható végeredmény láttán, először csak az arcának az egyik felét rajzoltam elő. Amikor meglátta magát, egyszerűen nem akart hinni a szemének

Ezt tényleg meg lehet így csinálni??? Végre elégedett lehetnék magammal… – jegyezte meg mosolyogva.

Azonnal bele is vágtunk a maratoni tetoválásba, és még aznap, röpke néhány óra alatt elkészítettem az összes kozmetikai tetoválását, és megváltoztattam Terike életét…Minden elismerésem, Terike egy hős, nagyon elszánt volt.

A sminktetoválás mellett a jól megválasztott frizura és a szép alapozás még inkább fokozta a fiatalos külsőt

Miután elkészítettem a tetoválásokat, természetesen alig vártam, hogy a korrekción találkozzunk. Ezúttal én voltam az, aki nem hitt a szemének. Egy teljesen más ember lépett be az ajtón. Magabiztos és mosolygós volt, kihúzta magát, csak úgy csillogott a szeme. A lányával együtt elégedetten számoltak be arról, hogy a sminktetoválás óta teljesen megváltozott az élete. Mosolyogva nyit ajtót, szívesen néz tükörbe, újra fodrászhoz és manikűröshoz is jár, szeret csinos lenni, és úgy is érzi magát.

Számomra ez volt az egyik legcsodálatosabb sikertörténet, nagyon boldog vagyok, hogy valakinek visszaadhatam az életkedvét azzal, hogy megszépítettem.

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.