Sminktetoválás

A türelmetlen emberek is csináltatnak sminktetoválást

a-turelmetlen-emberek-is-csinaltatnak-sminktetovalast

Tudom, hogy azt mondom/mondtam, hogy elkészítem a sminktetoválásod és már élvezheted is és örülhetsz neki.

Ezt természetesen most is így gondolom.

woman_watching_hourglass

Mégis kapok olyan visszajelzést, 1-2 nap után, hogy „nem tudok felhőtlenül örülni a tetoválásomnak, mert most még túl sötét, duzzadt, piros a szemem, duzzadt a szám, és erős a színe”.

Tegnap engem is tetováltak, szemöldök, szemhéj 1 napon, nem először. Szerencsére a szuper érzéstelenítés mellett semmi nem fájt. És természetesen az én szemem is feldagadt egy kicsit. Ami, rosszabb volt, hogy sokat, bőségesen könnyezett utána. Másnap reggel egy kicsit beragadt a bal szemem és éreztem, hogy sokkal jobban meg van duzzadva, mint közvetlen tetoválás után. A tükör igazolt is, még kávézás előtt készítettem gyorsan calcium sandoz -zal egy pohár vízet, ami enyhített a duzzanaton. És jééé, az én szemöldököm is kicsit sötétebb, mint amilyen a végeredmény lesz. Ez is érdekes átalakuláson megy át. Mikor készen lett közvetlen utána hideg színt mutatot, mire készen lett a szemhéjam, szép meleg barna lett. És 4-5 óra múla elkezdett sötétedni, pont ahogy a Vendégeimnek is mindig mondom.

A kezelés előtt, közben és utána is többször elmondom, hogy nem azt kell figyelembe venni, véglegesíteni, hogy milyen most éppen és az elkövetkezendő néhány napban.

Változó hosszúságú a gyógyulási idő, emberfüggő. Tanácsolom, hogy a sminktetoválás ápolása mellett türelmet is gyakoroljunk :)! Viszatérve, valóban rögtön élvezheted a tetoválást, ami még kicsit alakul…

Te hogyan élted meg az első néhány napot?

1 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

1 Comment

  1. Baracskai Eleonóra
    2015-október-27 at 10:32 de.

    Türelem rózsát terem…:)
    Gyógyulás nekem se ment egyik napról a másikra!Főleg a szájtetoválás, fel volt duzzadva a szám de biztam, hogy szép lesz!odafigyeltem és vártam, hogy a var le jöjjön magától és a duzzanat is lement kb 1hetembe tellet vagy talán még picivel több időbe de megérte és szép lett!
    Sokan piszkáltak is de én figyelmen kivül hadjtam és biztam a végeredményben…
    nem csalódtam, s türelmesnek kell lenni:) de ez sokmindenre igy van az élet bármely területén!
    puszi:)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.