Sminktetoválás

Amikor a legjobban örülünk a sminktetoválásnak

amikor-a-legjobban-orulunk-a-sminktetovalasnak

Elérkezett a nyár!! És minden, ami vele jár: kánikula, strand, napozás, pancsolás… Hát, lehet ennek ellenállni? Nem, de nem is kell! Akarom mondani, ha sminktetoválásod van, mindenre igent mondhatsz, és közben nem kell aggódnod a sminked miatt. Mert valljuk be, azért mi Nők, igenis szeretünk minden helyzetben csinosak lenni, és ez nyáron sincs másképp a 40 fokban…

Jó, egy férfi biztos nehezen érti meg ezt a smink-mizériát, de istenem…ő csak felkapja a strandgatyát meg a papucsot és indulás. Nekünk meg kell az a plusz 20 perc sminkelésre, még akkor is ha tudjuk, hogy fele annyi idő alatt le is olvad majd minden.

Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a jelenség nem csak esztétikailag kellemetlen, de nagyon egészségtelen is full sminkben strandolni. Lehet bármilyen hiperszuper sminkcuccod, a bőröd egyáltalán nem tud alatta lélegezni. És ha mindezt megdobjuk egy kis napégéssel, akkor hosszú távon biztos nem számíthatunk szép arcbőrre.

De az sem megoldás, hogy „rendezetlenül” indulunk útnak, ugyanis attól meg a közérzetünk lesz vacak. Biztos tudod, miről beszélek.

Én személy szerint ezért is szeretem a saját sminktetoválásaim, mert soha nem ér meglepetés, mindig „útra készen” állok, csinosan. A Vendégeim által kitöltött kérdőív alapján pedig abszolút kiugró jelentőséggel bír a strandolás öröme, amit a sminktetoválás biztosít. Szinte mindenki említi a nyári boldogságot, amikor gond nélkül úszhat, búvárkodhat, és a strandra se kell különösebb előkészület, a smink már adott. Igen, egyetértek, hogy az évnek ez az az időszaka, amikor fokozottan élvezhető a sminktetoválás minden előnye: szépség, praktikusság, kényelem.

A tévhittel ellentétben semmi akadálya nyáron sminktetoválást készíteni. Ha időben sor kerül rá, akkor akár már a nyaraláson ki lehet próbálni, milyen klassz dolog a tartós szépség. Annyit érdemes figyelembe venni, hogy nyaralás előtt ne 2-3 nappal, hanem legalább 2-3 héttel készüljön a sminktetoválás, így a gyógyulási időszak is megfelelő.

Ha kedvet kaptál, tudod hol keress! 🙂 De azért segítek. Ha épp az éjszaka kellős közepén tör Rád az „időpontfoglalási vágy”, akkor itt a nap 24 órájában fogadom a jelentkezésed, kattints>>

 

 

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.