Sminktetoválás

Biztos jól fog állni nekem a sminktetoválás??

biztos-jol-fog-allni-nekem-a-sminktetovalas

A héten több olyan érdeklődő hívást is kaptam, amiből arra következtettem, hogy sokan szeretnének belevágni a sminktetoválásba, de a sok rossz példa miatt még mindig ott a bizonytalanság: „Tuti passzol majd az arcomhoz?” „Nem lesz túl sötét?” „Nem szeretnék csodálkozó szemöldököt…” Ezek valóban a legesleggyakoribb kérdesek sminktetoválás előtt…Mindig igyekszem megnyugtatni a Vendégeket, de sajnos – ahogy már említettem – sok a negatív tapasztalatuk korábbról, vagy másoktól hallottak rémhíreket. Tehát állíthatom, hogy a sminktetoválástól a legtöbben azért tartanak, mert bizonytalanok a végkimenetel sikerességében…

A kételyek eloszlatására mindenképp azt tanácsolom, hogy légy körültekintő, mielőtt sminktetoválót választasz…Egy kis segítség, tudd meg, hogyan, kattints>>!

Másodsorban, az is fontos szempont, hogy a sminktetoválást konzultáció előzi meg, ahol elkészítem Neked a személyre szabott tervet a kívánt területen, és így teljes képet kapsz arról, hogy mire számíthatsz.

Kinek érdemes eljönnie a konzultációra?

Ez a lehetőség mindenkinek adott, ingyenes, és kb. fél órát vesz igénybe. Ajánlom azoknak, akik még nem biztosak benne, hogy szeretnének-e a tettek mezejére lépni. Remek alkalom arra, hogy minden esetleges félelmet vagy aggodalmat eloszlassunk, és tudd, mibe vágsz bele. Előfordult már, hogy valaki a konzultáció után még „aludt rá párat”, és csak azután hozta meg a döntést. Tartós eljárásról van szó, nem is kell elhamarkodni.

Természetesen a részletes sminktetoválás tervezésre akkor is sor kerül, ha nem külön időpontban jössz el. Ilyenkor a tetoválás napján első lépésként tervezéssel indítunk, és csak akkor kezdek el tetoválni, ha már 100%-osan elégedett vagy, és jóváhagyod a kiválasztott színt és formát.

Ha ezek után is akadna bármilyen kérdésed, nyugodtan keress meg, szívesen válaszolok!

Végezetül, a válaszom: a fenti „forgatókönyv” alapján azt tudom ígérni, hogy elégedett leszel, hiszen a Hozzád legjobban passzoló sminktetoválást készítem el Neked!

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.