Sminktetoválás

De én nem tudom, nekem mi állna jól…

de-en-nem-tudom-nekem-mi-allna-jol

Igen, ez gyakori dilemma sminktetoválás előtt. Főleg, akkor nehéz rá választ adni, amikor emailen keresztül vagy telefonon kérdeznek az érdeklődő Hölgyek arról, hogy szerintem milyen sminktetoválás lenne a legjobb számukra. Sajnos a távlátásom még nem az igazi :), ezért nyilván csak akkor tudok véleményt alkotni, amikor személyesen találkozunk.

Nincs tuti recept, hogy pl. szőke hajhoz, kék szemhez, világos bőrhöz xy számú szemöldöktetováló festék passzol és pont. Formailag sincs kész sablon. Képtelenség lenne. Pont attól egyedi és személyre szabott az a sminktetováló módszer, amivel én dolgozom, hogy nincs előre kitalált verzió. Van a fejemben egy „színskála”, tehát előrajzolás során folyamatosan szűkítem a kört, és végül pl. szemöldöktetoválásnál, a sok barna festék közül választok 2-3 árnyalatot, amit utána együtt beszélünk át. Kiválasztjuk, hogy melyik passzol legjobban a szem-, haj-, és bőrszínhez, és nem utolsó sorban a Hölgy stílusához. De hangsúlyozom, mindezt élőben.

Kérdezni szokták, hogy ha elküldik a fotót, tudok-e segíteni. Igazság szerint, még kép alapján sem az igazi, tehát valóban a személyes megbeszélés a a lehetőség, amikor szín- vagy formaválasztásban döntés születik. Ez közvetlenül sminktetoválás előtt történik. Természetesen addig nem kezdek el tetoválni, amíg a Vendég nem hagyja jóvá a megrajzolt formát és a kiválaszott színt.

Ha tehát Téged is aggaszt, hogy nem vagy vérprofi a szemöldököd, szemhéjkontúrod, vagy szád sminkelésében, és nem tudod előre megmondani, hogy pontosan mi az elképzelésed, akkor most itt az ideje megnyugodni. Az az én „feladatom”, hogy ebben segítsek Neked. Az nagyon jó, ha van ötleted, és elképzelésed, de mindig el fogom mondani a szakmai véleményem a Te érdekedben. Te csak annyit tegyél meg „cserébe”, hogy nyitott vagy a javaslatomra, és bízol bennem. Hidd el, nem fogom hagyni, hogy rosszul dönts. Nekem is az a célom, ami Neked: a legszebbnek látni Magad!

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Somodiné Hegedüs Lívia
    2014-április-01 at 6:52 du.

    én mindig is szeretem volna egy száj tetkot , be vállalt egy Dorogi srác és az utolsó pillanatba le mondta ekkor én már annyira be voltam indulva , hogy Pestre mentem és ott egy kozmetika vállalta . de nem lett szép és nem mentem vissza mert a szike húzogatásból elegem lett. Majd el mentem egy tetkoshoz az át ütötte de még így sem tökéletes. Kérdésem ha szeretném végre rendbe tetetni mennyibe kerülne ???

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.