Sminktetoválás

Edzés vs. smink(tetoválás)

edzes-vs-sminktetovalas

… Hogy ne csak a szépségünkkel, hanem az egészségünkkel is törődjünk, én lelkesen vettem részt a legutóbbi szegedi Nivea Fitness Tour Napon .  Ami engem illet, mindig nyugodtan „kisminkelve”, vagyis talpig sminktetoválásban érkezem, legyen szó bármilyen sport tevékenységről. Tudom, hogy hozzám hasonlóan sokan nem szeretnek „meztelen arccal” mutatkozni pl. az edzőteremben (a sok helyes pasi között). Aki pedig ragaszkodik a sminkhez, mint ahogy a fittness napon is tapasztaltam,  tuti szembesülhet  azzal a ciki helyzettel, hogy az edzés végére teljesen elmaszatolódik a sminkje.

Számodra  is fontos, hogy minden helyzetben szép legyen az arcod és elégedett légy magaddal?  Tudom, hogy sokan azért választják az otthoni edzést, mert „rendezetlenül” fejfájást okoz megjelenni az edzőteremben. Szerencsére sminktetoválással már ez a probléma  is orvosolható. És edzés után még a szaunába is beugorhatunk minden további nélkül, tetovált szemöldökkel már nem ellenségünk, ha izzik a levegő körülöttünk. Bármilyen formában is!

Felmentés tornából: a sminktetoválás elkészítése után 8-10 napig inkább relaxáljunk, de legalábbis kerüljük az izzadással járó fizikai aktivitást, ugyanis a gyógyulási folyamatnak ártanánk vele. És igen, a fizikai megterhelés a házimunkára is érvényes lehet, csak nyugodtan bízzuk a takarítást a párunkra pár napig, amíg mi élvezzük, hogy megszépültünk!

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.