Sminktetoválás

Egy napom a sminktetoválásommal

egy-napom-a-sminktetovalasommal

Neked sincs felesleges 20-30 perced minden reggel? Tévedés. Ha sminktetoválásod van, akkor bizony időd is!🙂

És, mi, Nők tudjuk a legjobban, hogy mennyit számít reggelente az a 30 perc plusz! Olvasd el két látszólag hasonló Hölgy naplóbejegyzését a reggeli készülődésükről és a napjuk folytatásásról…Ők tényleg csak látszólag hasonlítanak. A lényegi különbség köztük: az elsőnek nincs, a másiknak van sminktetoválása…és ideje is…és jó kedve is…:) …íme a bizonyíték:

„Reggel van, csörög az ébresztő. Ránézek az órára. Már így is késésben vagyok, álmos fejjel, idegesen pattanok ki az ágyból, irány a tükör, és…hoppá…Ma már nem is kell sminkelnem, el sem hiszem, hogy már reggel is szép vagyok! Pont, ahogy Charlie énekli…Nyertem minimum 20 percet!

Visszamegyek az ágyhoz, megölelgetem a párom, és egy puszival felébresztem a gyerekeket. Aztán elkészítem a reggelit, és még mindig maradt pár percem, hogy kitaláljam, mit vegyek fel, hogy teljes legyen az összkép, ha már a sminkem szuper!

Indulás előtt még egyszer belepillantok a tükörbe, és valaki elégedetten mosolyog vissza rám. Ma minden más. Már régóta nem volt ilyen. Egyszerűen jó a közérzetem. Érzem, hogy ez a nap pont úgy fog telni, ahogy elterveztem.

Az első próbát az ebédszünetben állja ki a sminkem, mert amíg a kolléganőim kötelezően a mosdóba rohangálnak megigazítani a rúzst, én nyugodtan mosolygok magamban, és a legnagyobb problémám a desszert kiválasztása.  Én csak egy kis szájfényt teszek fel (tükör nélkül!:)), mert az alap mindig ott van tökéletesen.

A második nagy próba, de egyben meglepetés is a munka utáni szülői értekezleten ért. Az anyukák sorra dícsértek, hogy milyen friss és szép az arcom még az egész napos munka után is (lefogadom azt hitték, hogy még a kocsiban sminkeltem a szülői előtt).

A legkedvesebb bókot este kaptam a páromtól, aki egyébként mindenféle „mű” dolgot ellenez, de megszólalt belőle a vállalkozó, és elégedetten jegyezte meg, hogy ” Drágám, ez a sminktetoválás jó befektetés volt!”, és milyen büszke a szép feleségére. Hát, kell ennél több? És még azt mondják, hogy a smink nem számít…”

Ezek után, olvasd el milyen az, amikor valaki sminktetoválás nélkül ébred! Katt!>>

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.