Sminktetoválás

Elképesztő eredmények legújabb statisztikáinkban

elkepeszto-eredmenyek-legujabb-statisztikainkban

Munkánkat úgy tudjuk jól csinálni, ha végzünk statisztikákat – és persze sokfélét.

Ezeket leginkább kérdőívekből tudjuk mérni, amelyeket vendégeink töltenek ki sminktetoválásuk után.

Évek óta csináljuk ezt, honlapunkon van is egy fájdalom-statisztika, amelyet időről-időre frissítünk, hiszen ez az egyik olyan sarkallatos pont, amelyről beszélnünk kell a sminktetoválás kapcsán, hiszen ez az egyik mumus.

Mostani mérésünk elképesztő eredményeket hozott.

Nemcsak azért, mert azt látjuk, hogy egyre kevésbé találják vendégeink fájdalmasnak az egyes részek tetoválását, hanem azért, mert látjuk azt, hogy már nem a fájdalom okozza a legnagyobb kételyt azoknak, akik sminktetováláson gondolkodnak.

Az, hogy milyen lesz a végeredmény, sokkal fontosabb vendégeinknek, és ez nagyon jó hír!

Végre egyre többen természetes hatású, nem észrevehető sminktetoválást szeretnének, és talán jobban utánanéznek, hogy ezt hol kapják meg. És ennek bizony mindenképpen fontos utánajárni, a jó szakember-választás fél siker.

A legnagyobb öröm számunkra most az, hogy nem csak a számaink jobbak a fájdalommentesség tekintetében, hanem úgy tűnik, hogy széleskörű tájékoztatásunk, referenciafotóink nem hiábavalóak.

A statisztikákat itt nézheted meg >>

Sminktetoválásra fel!

 

1 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

1 Comment

  1. Szilasi Ildikó
    2015-szeptember-30 at 9:43 de.

    Kedves Zsuzsa, igen egyetértek önnel. Igen van olyan ismserősöm, félnek bele vágni smink tetoválásba, hogy fájdalmas stb és félnek mi lesz a vég eredmény. Én biztattom őket hogy ennek már semmi akadálya, ha profi szakember kezébe kerül. Nekem ez a véleményem. További szép napot. Üdv. Ildikó.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.