Sminktetoválás

Előtte-utána fotók…Keresd a különbséget!

elotte-utana-fotok-keresd-a-kulonbseget

Évek óta bevett szokásom, hogy fotódokumentációt készítek a sminktetoválásokról. Megörökítem milyen volt előtte, természetes állapotában az a bizonyos szemöldök, szemhéj vagy ajak, azután pedig lefotózom a végeredményt. Referencia nélkül ugyanis bárki bármit ígérhet, igaz? Nem győzöm megköszönni Vendégeimnek, hogy hozzájárulnak a fotók szakmai jellegű felhasználásához, hiszen így már egy remek album várja az érdeklődőket és aki még csak tervezgeti a tartós smink elkészítését, könnyebben tud dönteni a fotóim láttán.

De én megfigyeltem valamit a fotózások során. Van valami nagyon közös az „utána” képekben, szinte mindegyik  egyformán tér el az „előtte” képektől – és most kivételesen nem arra gondolok, hogy a sminktetoválás fiatalít és színesíti az arcot (Habár ez is nagyon igaz!) Na, van tipped? Elárulom. A nagy felfedezésem nem más, mint a MOSOLY.

Bizony ám! Sokkal felszabadultabb, elégedettebb és őszintébb mosolyt lehet látni az „utána” fotókon. Ez csupán egy kedves észrevétel részemről, amit nem tudtam tovább magamban tartani, és egyébként a helyszínen szóvá is szoktam tenni. Főleg abban az esetben, ha a Hölgy úgy érkezik, hogy ő márpedig nem szereti ha fényképezik, és tuti nem lesz szép a képeken, de miután elkészültünk, alig lehet a mosolyt lecsalni az arcáról. Ennek én mindennél jobban örülök, hiszen egy ilyen elismerés többet ér minden szónál. 🙂

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.