Sminktetoválás

Elrontott sminktetoválás. Nem a Te hibád. Első rész.

elrontott-sminktetovalas-nem-a-te-hibad-elso-resz

Amikor belenézel a tükörbe, visszagondolsz a néhány hónappal vagy évvel ezelőtt készült tetoválásodra. Akkor még talán nem vetted egyből észre, de azóta már tudod és érzed, hogy szebb sminktetoválást szeretnél a jelenleginél. Mert elrontották a tetoválásod. Azért azt érzi az ember, ha valami nem stimmel. Igaz? A lényeg, hogy ne okold magad. Te „elvileg” szakemberre bíztad magad, miért is vontad volna kétségbe a tudását? De most már ideje tisztán látni és megoldást találni. Ebben szeretnék Neked segíteni.

Íme, a leggyakoribb hibák, amelyek közül nagy valószínűséggel valamelyik Veled is megesett, ha most úgy látod, hogy elrontották a sminktetoválásod.

* nem volt előrajzolás: a legnagyobb hiba, ami miatt a tetoválás eleve halálra van ítélve. Nincs az a precíz és rutinos kéz, ami terv nélkül egyből egy hibátlan, szimmetrikus végeredményt tud adni. Soha ne bólints rá a sminktetoválásra, ha az nincs előrajzolva, és általad jóváhagyva.

* közben nem ellenőrizhetted a készülő munkát: éppen ezért nem tudtál még időben szólni, hogy valami nem stimmel. Mindig legyen lehetőséged rápillantani a tetoválásra, amíg alakulóban van.

* a tetoválónak nem volt tapasztalata: nagyon fontos, hogy a tetováló ne évente egyszer vegye kezébe a tetováló gépet, hanem hetente több alkalommal is. Erről leginkább a referenciái, azaz fotói alapján tudsz véleményt alkotni.

* a festékek és/vagy a gép gyenge minőségű volt: pusztán a precíz munka nem hozza meg gyümölcsét, ha az eszközök nem elég profik. Ez pont olyan, mint sütésnél vagy főzésnél a minőségi alapanyagok jelentősége. Az előtte-utána képek alapján a minőség is megállapítható. Ha a festéket „nem veszi be a bőröd”, az már egyértelmű jele annak, hogy gond van.

* nem volt elég idő: sokan futószalagon gyártják a sminktetoválásokat, és tudjuk milyen az a munka, amire nem szánnak kellő időt…Számolj úgy, hogy előrajzolással, megbeszéléssel, fényképezéssel együtt kb. 2 óra alatt készül el egy sminktetoválás.

…és még sorolhatnám…De már ennyiből Te magad is beláthatod, hogy Neked nem sok beleszólásod volt a végeredmény sikerességébe.

Utólag már kár mérgelődni, inkább keressünk megoldást! Mert van, nem is egy! Most fellélegezhetsz, nincs veszve a dolog! A következő heti bejegyzésemben a lehetőségekről, illetve a megoldásokról fogok írni! Ha Téged is érint a téma, feltétlen olvasd el, mert „életmentő” lehet! 🙂 Úgy fogsz Te is örülni a hírek hallatán, mint a képen látható Hölgy. Addig is kitartás!

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.