Sminktetoválás

Elrontott sminktetoválás. Nem a Te hibád. Második rész.

elrontott-sminktetovalas-nem-a-te-hibad-masodik-resz

Az előző részben>> már olvashattad, hogy milyen problémák vezethetnek elrontott sminktetováláshoz. Talán már láttad valamelyik barátnődön vagy akár a saját bőrödön is tapasztalhattad. Ha az utóbbiról van szó, és már egy ideje a  megoldáson töröd a fejed, ne csüggedj. Képekkel illusztrálva igyekszem feltárni a lehetőségeidet, vagyis azt, hogy hogyan lehet szebbé varázsolni, helyrehozni a régi sminktetoválásod. 🙂 A megoldás attól függ, hogy melyik helyzetben vagy jelenleg.

1.  A régi tetoválásod már kellőképp elhalványult, de még látható. Elégedetlen vagy a színével vagy minimálisan a formájával (Pl. rövid szemöldök). Ilyen esetben legtöbbször problémamentesen rá lehet tetoválni az új formát egy számodra tetsző színnel. Fontos, hogy valóban kopott legyen a meglévő tetoválás, máskülönben a színhatás nem lesz tökéletes. Szemöldök esetében pl. szálazott tetoválást nem lehet készíteni, ha a régi tetoválás még nagyon látszik, , mert a szálak elvesznének.

2. Szemöldökre specifikus ez a probléma és a megoldása. Kivörösödött a szemöldököd. Formailag elégedett vagy vele, de az eredeti barnaságát hiányolod. Erre a fedőszínpigmentáció a megoldás. Lehet, hogy több alkalomra van szükség, de fokozatosan elveszíti majd a pirosságát és szép, hideg barna szemöldököt nyerünk.

3. Sem formailag, sem színben nem azt a sminktetoválást kaptad, amire vágytál. Pl. a tusvonalak lefelé tartanak vagy nem szimmetrikus az ívük, a szemöldököd túl vékony vagy formátlan, de az is megeshet, hogy az ajaktetoválásod elszíneződött vagy nem szabályos. Ilyen esetekben mindig azt javaslom, hogy lézeres eltávolítás után készítsük el az új tetoválást, amikor az előző már szinte teljesen elhalványult és már nem zavarná, befolyásolná az újat. Ha igazán tartós megoldásra vágysz, és nem csak javítgatásra itt-ott, akkor az eltávolítást meg kell lépned a saját érdekedben.

De még mielőtt döntésre szánnád el magad, bátran fordulj hozzám tanácsért. Levélben megírhatod, hogy mi a jelenlegi helyzet, majd egy közeli, éles fotót is csatolj a problémás területről, hogy könnyebben tudjak véleményt alkotni és a legjobb megoldást javasolni Számodra.  Ha már az új tetováláson gondolkodsz, de nem tudod, hogy eljött-e már az ideje, akkor egy személyes konzultáción tudok Neked segíteni abban, hogy formailag és színben mit tudunk kihozni egy új sminktetoválással. Ne hagyd annyiban a dolgokat! Ha elégedetlen vagy a külsőddel, ne légy megalkuvó, és ne bosszankodj minden reggel a tükör előtt. Az arc a Nő ékszere, legyen olyan, amilyennek tényleg szeretnéd. 🙂

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.