Sminktetoválás

Észrevették-e ismerőseid a sminktetoválásod?

eszrevettek-e-ismeroseid-a-sminktetovalasod

Számomra kiemelten fontos, hogy tisztában legyek a Vendégeim véleményével, hiszen a visszajelzésekből tudhatom meg, hogy milyen mértékben sikerült megvalósítanom az elképzelésüket. Éppen ezért rendszeresen végzek felmérést sminktetovált Vendégeim között. Összeállítottam egy kérdőívet, amelyet a sminktetoválás elkészítése után kapnak meg a Vendégeim. Fontos kiemelnem, hogy az őszinteség érdekében a név megadása nem kötelező a kérdőív végén.

Íme néhány őszinte válasz, amely a fenti kérdésre érkezett – Észrevették-e ismerőseid a sminktetoválásod?

„Magát a tetoválást nem vették észre, csak az arcomra mondták, hogy nagyon megváltozott, sokkal kipihentebb , kisimultabb lett:-) Egyszerűen megszépült az arcom.” Ferencsik Erika

„Csak az tudta, hogy sminktetováláson voltam, akinek elmondtam. Mások azt hitték, hogy csak kihúztam szemöldök ceruzával a szemöldököm vagy szemöldököt festettem. De volt olyan is, aki semmit nem vett észre csak annyit mondott „Valami más rajtad, de nem tudom mi.” Annyira természetes lett. Életem egyik legjobb döntése volt… és most a szemhéj tetováláson gondolkodom… :)”

A párom kimondja, amit gondol – így az ő véleménye miatt aggódtam leginkább. Javarészt elrettentő példákkal találkozott a neten, így óva intett attól, hogy belevágjak egy sminktetoválásba.
Zsuzsa munkáit és azok kapcsán az én lelkesedésemet látva viszont „áldását adta” a tervemre.
 A szemöldöktetoválásom a legfrissebb állapotában is nagyon tetszett neki! Naponta többször is megnézi, vizsgálgatja, és mindig elismerően megdicséri!!
 A barátnőim közül – bár tudták jól, hogy mire készülök – volt, aki megkérdezte, hogy „Mikor is mész?” – mire én boldogan válaszoltam, hogy „Már voltam!” :).
Éppen az volt a célom, hogy a lehető legtermészetesebb hatást sikerüljön elérni, és ez a szálazásos technikának és persze Zsuzsa szakértelmének köszönhetően maximálisan meg is valósult! ” M. Adrienn

„Nem vették észre egyből. Amikor felhívtam rá családtagjaim, ismerőseim figyelmét, hogy keressenek változást rajtam és hozzátettem, hogy az arcomon van, csak akkor vették észre. Akkor viszont egyből a szemöldököm mondták, de abszolút pozitív visszajelzéseket kaptam.” Gedai Anna

„Két személy vette észere a tetoválást, és megdícsérte. Azt mondták, hogy szép, szimmetrikus.
Nem baj, hogy többen nem vették észre, mert számomra ez azt jelenti, hogy nem feltűnő a tetoválás”  Dr. K.  Zsuzsanna

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.