Sminktetoválás

Ha a Nő akar valamit…

ha-a-no-akar-valamit

Ó, ha össze tudnám számolni, hogy hányszor mondtam már ezt a félmondatot a Vendégeimnek…:) A  cím folytatása gondolom egyértelmű: Akkor el is éri, csak idő kérdése!! Szerintem. Mert látom nap, mint nap, hiszen nagyon sok Nőtársammal beszélgetek személyesen és virtuálisan is.

Azt tapasztalom, hogy amikor megszületik egy döntés, onnan még kell egy kis (vagy sok) idő, mire a tettek mezejére lépünk. Ezzel nincs is baj. A lényeg, hogy odaérjünk, meglegyen a várva várt végeredmény. De mégis van olyan, hogy útközben lemondunk arról, amit szeretnénk. De miért? Hiszen annyira vágy(t)unk rá.

A sminktetoválás esetében ez valahogy íg néz ki:

„Az a helyzet, hogy a problémámat már nem tudom egyedül megoldani, vagy a megoldás is csak félmegoldás. Bosszant, hogy minden reggel formáznom kell a szemöldököm vagy hetente kozmetikusnál festetni, és még így sem az igazi. A tusvonal egy istenért sem sikerül egyformára, ha igen, akkor estére már valahol a szemhéjamon terül el maszatosan. A rúzs meg jó, ha az első korty vízig kitart. Smink nélkül viszont sápadt, beteges az arcom, és nem szeretek úgy megjelenni bárhol is.”

Ez ördögi kör. Lemondással jár. Vagy az időd és az energiád áldozod fel, vagy az ápolt, csinos, szép arcra való igényt. Hát, egyik sem jó döntés…

Ekkor csap beléd a felismerés – vagy a barátnőd hívja fel rá a figyelmed – hogy van ám az a tuti jó megoldás, a sminktetoválás.

De még meg kell győznöd magad. Hiszen:

* szép, de túl drága

* másokon tetszik, de mi van, ha Neked nem áll jól

* mit fogsz otthon mondani, mi van, ha ellenzik

Ezek igazából kifogások. Akadályok, amelyeket a célod előtt magad elé görgetsz.  Rá kell jönnöd, hogy a kifogásokat nem végleges problémának, hanem csak egy elhárítható akadálynak kell tekinteni. Rajtad múlik. Te döntesz! Két út van:

* kiokoskodtad, hogy mi a megoldás, de most is tovább halogatod a megvalósítást…Ezért holnap ugyanolyan idegesen nézel bele a tükörbe, és semmi sem változik

VAGY

* most már eleget bosszankodtál a külsőd miatt, ezért teszel érte , hogy amint kilépsz a szalon ajtaján az új sminktetoválással, elégedetten nyugtázhasd, hogy mostantól minden más, és újra szépnek látod magad

Szóval: az akadályokkal többé ne foglalkozz! Gondolj bele: minden vágy, álom, és cél az akadályokon túl van, nem igaz? A komfortzónán is túl. Attól olyan értékes a megvalósítása. Hát, akkor? Merj belevágni, és csakis magadért!

Hamarosan találkozunk! 🙂 Hiszen, ha egy Nő akar valamit… 🙂

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Kisss Dóra
    2015-február-05 at 5:25 du.

    Határozottan eldöntöttem hogy elég volt a szemöldök nélküli életemből a szépségért tenni kell valamit így elmentem és megcsináltattam a szemöldök tetoválásom.Arra számítottam fájni fog de kellemesen csalódtam.

    • Berényi Zsuzsa sminktetováló
      2015-március-13 at 8:16 de.

      Szerintünk mindenképpen jó döntés volt, reméljük, hogy csak az előnyeit fogod látni Te is!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.