Sminktetoválás

Hogyan kopik a sminktetoválás?

hogyan-kopik-a-sminktetovalas

Gondolnád, hogy a fotón látható ajaktetoválás 2 éve készült?

De mi van akkor, ha egyszer elkészül a várva várt sminktetoválásod, de utána nem frissíted? Korábban már többször írtam, hogy a sminktetoválás –  a hagyományos testtetoválástól eltérően – nem örökéletű… Tehát, ha szeretnéd véglegesíteni a tartós sminked, akkor kétévente szánj rá egy alkalmat és mindig szép, igényes lesz az a „smink”. Ennyi „befektetést” kétévente szerintem nagyon megér… 🙂 Cserébe szépséget, kényelmet, időt és biztonságot nyersz.

Visszatérve az eredeti kérdésre. Én csak a saját munkámért tudok felelősséget vállalni, tehát ha nem én készítettem a sminktetoválásod, akkor nem tudok arról nyilatkozni, hogy hosszú távon mire számíthatsz.

Annyit elárulhatok, hogy az általam évek óta használt és bevált profi tetoválógép, valamint a minőségi, ellenőrzött festékek alapján nyugodt lehetsz. A hónapok múlásával a sminktetoválásod színe lassan, fokozatosan, és egyenletesen fog kopni. Ez azt jelenti, hogy:

* nem lesz foltos

* nem egyik napról a másikra tűnik el a szemöldököd, ajaksatírozásod vagy szemhéjkontúrod

* lesz elég időd arra, hogy átgondold, mikor szeretnéd frissíteni a tetoválásod, és mi értesítünk a határidőről is

* 2 éven belül Te is igénybe veheted a féláras frissítési kedvezményt, tehát anyagilag is kedvezőbb

Szemöldöktetoválás frissítés előtt, 18 hónap után

Én alapvetően mindenkinek elmondom, hogy ha egyszer belevágott, utána az az igazi, ha nem hagyja elkopni a szép sminktetoválását… Elvégre a hajunkon sem hagyjuk 20 centisre a lenövést, és akinek műkörme van, pontosan tudja, hogy 4 hét elteltével már nagyon aktuális a feltöltés, ha szépek, igényesek szeretnénk maradni. Így van ez a sminktetoválással is.

Most, hogy midennel tisztában vagy, csak Rajtad múlik, hogy mennyire lesz tartós a tartós sminked. Várlak szeretettel sminktetoválásra és frissítésre is.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.