Sminktetoválás

Hogyan látnak minket mások? Meglepő!

hogyan-latnak-minket-masok-meglepo

A Nők nagyon tudják, hogy mit akarnak. Szépnek, csinosnak lenni a nap 24 órájában. És én ezt a hozzáállást maximálisan támogatom.  A helyzet akkor válik érdekessé, amikor eljönnek hozzám sminktetoválásra, és az elképzelésekről, vágyakról kezdünk beszélgetni. Amikor megtervezzük a honnan-hová szépítő útvonalat. Ilyenkor felmerül az, hogy milyennek látják magukat és milyennek szeretnék látni magukat.

Sokszor valóban elképesztő, hogy mennyire különbözik az, ahogyan a Hölgyek önmagukat látják, attól ahogyan pl. én látok, szakmai szemmel, vagy akár ismerősök, barátok, ismeretlen külső szemlélődők.

Ami pl. valaki számára a pont jó kategória, az másnak lehet, hogy egyből feltűnik, mert túl vastag vagy épp túl vékony, ha szemöldökről beszélünk. Az legyen szem előtt, hogy a sminkkel és a sminktetoválással egyaránt egy harmonikus összképet hozzunk létre. Ott kezdődik a baj, ha valaki más egy virító szemöldököt, kontúros szájat lát meg egyből, ha ránk néz. Akkor valami nem stimmel. Érdemes megfontolni, amit elsősorban a szakember javasol, de ugyanúgy azt is, amit a bennünket körülvevő emberek, akik reálisabban látnak kívülről. Ami fontos, ha változtatásra szánod el magad, az legyen pozitív!

Van, aki konkrét elképzeléssel fordul hozzám, és van, aki elsősorban rám bízza magát. Mindkét esetben előfordulhatnak meglepetések. Ami persze jó, mert egy új és szebb önmagunkat varázsolhatjuk elő, ha nyitottak vagyunk.

Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki azért sminkeli magát úgy ahogy, mert az tetszik neki, vagy azért, mert az a maximum, amit ki tud hozni magából. Értem ez alatt azt, hogy az elmondások alapján sokan szeretnének szebb vagy jobb sminket (szemöldököt, tusvonalat, szájat), de a megfelelő gyakorlat vagy kézügyesség hiányában elmarad a siker. Ilyenkor egy profi sminktetoválás csodákra képes. Tartósan szépít és nem kell vele bajlódni a mindennapokban.

Az egyetlen dolog, amit le kell tudni „küzdeni”, az a régi sminkelési szokás. Biztos lehetsz benne, hogy ha azt látom, szükség van változtatásra, olyan irányba fogom terelni az átalakítást, hogy az a lehető legszebb arcodat hozza ki. Eleinte még biztos furcsa lesz, mert más, mint amit megszoktál. Megjegyzem sokan az előrajzolás után 5-10 perccel már azonosulni tudnak az új vonallal és magukénak érzik, sőt csodálkoznak is, hogy mennyivel jobb és ezt eddig nem is gondolták volna.

Idővel és a sok pozitív visszajelzés hallatán 100%-osan biztos vagyok benne, hogy újraértékelődik Benned, amit látsz. Imádni fogod az új és szebb önmagad, és azt is, ahogyan mások látnak.

 

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.