Sminktetoválás

Hogyan tudod elősegíteni, hogy kevésbé fájjon a sminktetoválás?

hogyan-tudod-elosegiteni-hogy-kevesbe-fajjon-a-sminktetovalas

Van néhány tanácsom sminktetoválás ellőttre, hogy minél kellemesebb legyen a nálam eltöltött idő.

Mielőtt jössz hozzám tetoválásra, nagyon fontos és jó, ha már előtte pár nappal elkezded kenegetni a tetoválandó területet. Például, nagyon sok mindenkinél tapasztalom, hogy elég száraz a szemöldök körül és alatt, hiszen sokszor azt az arckrémezésből is kihagyja az ember. Mivel annál jobban fáj egy tetoválás minél érzékenyebb, szárazabb a bőröd, érdemes már 2-4 nappal előtte krémmel ápolni.

Ne egy átdolgozott, átbulizott éjszaka után gyere hozzám, mert olyankor más az embernek a fájdalomtűrő képessége, próbáld meg elcserélni az éjszakai műszakot.

Sokan kérdezitek, hogy a menstruáció mennyire befolyásolja a tetoválást? Magát a végeredményt, azt nem befolyásolja, de ha te tudod magadról, hogy érzékenyebb vagy abban az időszakban, kisebb a türelmed, kisebb a fájdalom tűrőképességed, akkor érdemes olyan napot választani magadnak, ami nem erre az időszakra esik.  Akkor sincs semmi gond, ha a menstruációd ideje alatt tudsz eljönni, érzésteleníteni foglak végig.

Az is tapasztalat, hogy a sminktetoválás egyszer kellemetlenebb máskor meg sokkal kevésbé fáj. Gondolom, te is átéltél már a gyantázást, sokan ismerjük az érzést. Ha elmész gyantáztatni valamikor észre sem veszed, gyorsan megcsinálja a kozmetikus, minden ok, máskor meg alig várod hogy vége legyen és legszívesebben kirohannál az ajtón mert valamiért érzékeny vagy rá, de nagyon.

Valahogy így van a sminktetoválással is, és a hangulatunktól is függ a fájdalom érzet, ha éppen egy stresszes időszakban vagy, fel vagy zaklatva, és úgy jössz hozzám, akkor előfordulhat hogy jobban fáj mint két évvel ezelőtt vagy két hónappal ezelőtt amikor előzőleg megcsináltam.

Látod, sok apró dologtól függ, hogy éled meg a sminktetoválást, de van amiért te is tudsz tenni, meg sajnos van amit nem lehet teljesen kiküszöbölni. Javaslom, hogy ne hezitálj, mert legtöbben, akik eljönnek hozzám kozmetikai tetoválásra, megjegyzik, hogy milyen kár, hogy nem csináltatták meg sokkal hamarabb a tetoválásukat. Mert ha elhitte volna, hogy valóban nem fáj annyira, mint félt tőle, akkor már régen túl lenne rajta és könnyebb lenne az élete.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.