Sminktetoválás

Készítsd elő a sminktetoválásod! 1.rész

keszitsd-elo-a-sminktetovalasod-1-resz

A Vendég kívánsága az első, de azt mindig szem előtt kell tartani, hogy „hozott anyagból” dolgozunk, tehát elsősorban az archoz kell illeszteni a sminktetoválást.

Amikor előrajzolok, figyelembe veszem az arc karakterét, hajszínt, és szemszínt, hiszen mindezek egyformán meghatározóak a leendő sminktetoválás formájának és színének kiválasztásában.

Tapasztaltam már, hogy sokan szeretnének pl. olyan szemöldököt, amit valamelyik magazinban láttak… A „híres” szemöldökökkel is hasonló a helyzet, mint egy jó frizurával, amit utána sokan szeretnének leutánozni…Egy fénykép valóban jó alapot ad az elképzeléshez szemöldöktetoválás előtt, de sok mindent figyelembe kell venni, amikor a szemöldök színét, ívét, vastagságát vagy éppen hosszát határozzuk meg…Hiába mutat máson jól az a szemöldök, ha a mi arcunk karaktere eltérő…Néha kompromisszumokat kell kötni, de megéri! Az áll a legjobban, ami a Te arcod vonásait követi!:)

Amit viszont nagyon jó ötletnek tartok, az az, ha fénykép helyett elhozod magaddal a kedvenc szemöldökceruzád vagy ha ajaktetoválásról beszélünk, akkor a  rúzsod, és az már egy nagyszerű kiindulópont lehet tervezésnél. Az is kiderülhet, hogy egy világosabb vagy éppen sötétebb árnyalat jobban állna, de hidd el, én őszintén el fogom mondani mi az ami igazán Neked való. 🙂

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.