Sminktetoválás

Készítsd elő a sminktetoválásod! 2.rész

keszitsd-elo-a-sminktetovalasod-2-resz

Az előzőekben beszámoltam arról, hogy a sminktetoválás előkészítéséből Te is kiveheted a részed, és ezzel segítheted a sminktetováló munkáját, hiszen egy biztos kiindulópont segít a lehető legjobb végeredményt kihozni.

Ha van kedvenc szemöldökceruzád vagy rúzsod, akkor elhozhatod magaddal – de továbblépek – még jobb, ha előrajzolod magadnak a formát, feltéve persze, ha úgy érzed, hogy valami hasonlót szeretnél sminktetoválásban is (ezzel egyidőben én is el fogom mondani az elképzelésem, de szívesen veszem a Te ötleteid is, úgy is együtt alkotjuk meg a kozmetikai tetoválásod).

Ha ajaktetoválásról beszélünk, az üvegben levő festékekről azt kell tudni, hogy sokkal élénkebb, sötétebb a színük, mint a bőrödben. Sőt, ugyanaz a szín a barátnődön teljesen más lehet, ugyanis  a bőrszín alaptónusa lesz ebben meghatározó… vagyis ugyanaz a rózsaszínes árnyalat egy fehér arcbőrű Vendégen teljesen más, mint egy kreolabb bőrűn. Tehát ebben az esetben is sokkal jobb, ha az általad elképzelt árnyalatot láthatom, ezért jó ötlet, ha rúzsozott szájjal érkezel, vagy elhozod magaddal a rúzsod, illetve a kedvenc szájceruzád.

Megfigyeltem még azt is, hogy a színeket mindenki eltérő módon észleli, azaz egyáltalán nem biztos, hogy ami szerintem lilás, azt Te is annak látod. Sőt, többször volt már olyan is, hogy sötét ajkakat vagy szemöldököt kértek, de amikor megmutattam, hogy milyen ha valóban sötét, alaposan kikerekedett a Vendég szeme, és gyorsan meggondolta magát, hogy talán egy világosabb árnyalattal is beéri.:)

Nem vagyunk egyformák, ezért ismételten azt tudom kiemelni, hogy az egyéni sajátosságokat kell alapvetően figyelembe venni, és akkor kizárt, hogy ugyanaz a szemöldök vagy ajak jöjjön Veled szembe az utcán. Hidd el, a sminktetoválásod pont olyan egyedi lesz, mint Te magad!:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.