Sminktetoválás

Legyen, vagy ne legyen sminktetoválásom?

legyen-vagy-ne-legyen-sminktetovalasom

Hm… nehéz kérdés!

Sminktetoválóként tapasztalom, hogy sok nő számára nem is olyan könnyű meghozni a döntést. Ezért úgy gondoltam, legyen ez a SMINKTETOVÁLÁS BLOG az, amelynek a segítségével könnyebben tudsz majd dönteni. Olvass, informálódj, és kérdezz is, ha szeretnél! Én pedig igyekszem segíteni az elhatározásban! Ha még nem hoztad meg a végleges döntést, íme, 9 kérdés, ami hozzásegíthet:

1. Jobban érzed magad, magabiztosabb vagy, ha sminket viselsz?

2. Unod már, hogy minden nap korábban kell ébredned, hogy „rendbe tedd az arcod”, mielőtt felkel a férjed és a gyereked?

3. Allergiás vagy a szemhéjfestékekre, ezért állandóan dörzsölöd a szemed, és persze ettől fekete karikák lesznek a szemed alatt?

4. Nem sikerül precíz tusvonalat rajzolnod, pedig imádnád?

5. Szeretnéd, ha a párod nem morogna, amiért megint összekented a rúzsoddal, szájfényeddel, és ezért ragad?

6. Szemüveg nélkül nem látsz jól, ezért sem szemkontúrt, sem szemöldököt nem sikerül rajzolnod magadnak, ezért inkább feladod, és „meztelennek érzed az arcod”?

7. Szeretnéd, ha a testmozgásnak, és ezáltal a fogyásnak nem az lenne a kizáró oka, hogy smink nélkül nem akarsz megjelenni az edzőteremben, vagy idegesít, ha az izzadság elmaszatolja a sminked?

8. Az uszodában, vagy nyáron, a strandon nem tudod élvezni a lubickolást, mert vigyáznod kell a sminkedre, vagy eleged van abból, hogy csak smink nélkül tudsz strandolni?

9. Hetente kell(ene) járnod szemöldök- vagy szempillafestésre, de nem mindig jut rá időd, viszont másképp nem vagy elégedett, ha a tükörbe nézel? Hiányzik az a kis plusz?

Biztos akadt olyan kérdés, amire igennel válaszoltál, ami azt jelenti, hogy bizony közel állsz ahhoz, hogy belevágj, de legalábbis érdemes eljönnöd egy személyes konzultációra, ahol minden további kérdést fel tudsz tenni, hogy azután nyugodt szívvel csináltass sminktetoválást!

Mi az, amit garantáltan megspórolhatsz?

Idő, idő, és idő, amiből mindenkinek egyre kevesebb van.

Hosszútávon pénz, amit nem költesz sminktermékekre (amik úgyis gyorsan lejönnek) vagy kozmetikára/sminkesre.

Mit nyerhetsz?

Önbizalmat, mindig ápolt, jó megjelenést. Reggel már szépnek érzed magad, és mások is annak látnak, a sminked nem maszatolódik el a nap folyamán, mindig gyönyörű lehet a mosolyod, precíz a szemkontúrod, és szimmetrikus a két szemöldököd. Ha csak ezek miatt nem kell idegeskedned többé, máris megérte. Igaz?

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.