Sminktetoválás

Marilyn Monroe titka

marilyn-monroe-titka

Az 50-es évek nőideálja, Marilyn Monroe néhány napja ünnepelte volna a 88. születésnapját! Ugye, milyen hihetetlen?

Ahogy nézegettem a fotóit és olvastam az idézeteit, felmerült bennem egy kérdés. Vajon mi volt annyira különleges ebben a lányban, ami a szépségét képes volt megsokszorozni? Hiszen tudjuk, a szépség nem minden. A kisugárzás viszont annál fontosabb.

Ha jobban belegondolok, kevés olyan fényképet láttam Marilyn-ről, ahol ne mosolygott volna. Belegondoltál? A csábító szexszimbólum valójában a játékos kislányt is meg tudta magából mutatni. És szerintem ez volt a titka… A mosoly.

Amit manapság sok-sok gyönyörű Nő képtelen megtenni: hogy vidámságot sugározzon magából. Sokan csak úgy „elpocsékolják” a női csáberőt, a bájt és kedvességet. Vagy magunkban tartják „jégkirálynőt” játszva, vagy egyszerűen nem tudják megfelelően felszínre hozni, áramoltatni a pozitív energiákat. Ennek több oka is lehet, részben tudatos, részben tudatalatti. A tökéletesség hajszolása még a legszebb Nőkkel is elhiteti, hogy még mindig nem érték el a maximumot. Sokan komoly önbizalomhiánnyal küzdenek, pedig a boldogságrecept nem is olyan nehéz… Ne görcsölj túl sokat, de változtass, tegyél érte, ha valami miatt nem vagy elégedett. Igazi akaraterővel hihetetlen dolgokra képes egy Nő.

Aki a változtatás mellett dönt, sokszor nálam is megfordul. Elképesztő személyes történeteket van szerencsém végighallgatni. Azt mondják, ha egy Nő új frizurát készít, akkor komoly változásokra szánta el magát. Szerintem a sminktetoválással sincs másképp sok esetben. Az is egy szépészeti módszer, amivel újjávarázsolódunk, megfiatalodunk, kivirulunk. Rengeteg visszajelzést kapok, és döbbenetes, hogy az első, amit a Hölgyek kiemelnek sminktetoválás után, hogy „végre jó érzés a tükörbe nézni és sokat mosolyogni”… Hát, nem nagyszerű?

Összehangolódik a megszépülés a magabiztossággal és ez a kisugárzásban jelenik meg elsőként. Erre mindenki felfigyel körülötted. Nem fogják tudni, hogy pontosan minek köszönhető a pozitív változás, de elismerik, hogy valami történt. Hogy sokkal csinosabb és mosolygósabb vagy.

„Csak tudnám, hogy csinálja…” Ez az a mondat, ami mások fantáziáját piszkálja majd, Te pedig csak mosolyogsz tovább magadban. Mert Te tudod a titkot.

 

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.