Barátnős, Csajos, Sminktetoválás

Megszépítem Anyut

megszepitem-anyut

Vagyis mi kell ahhoz, hogy valaki el tudjon indulni a sminktetoválói pályán?

Vivi, tavaly nyár eleje óta csapatunk tagja, sőt ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor már kora tavasz óta bejárt a szalonba, hogy magába szívja a sminktetoválás légkörét. Már akkor mondtam neki, hogy gyűjtse azokat a modelleket, akik majd elsőként jönnek el hozzá sminktetoválásra.

Ilyenkor az ember lánya megkérdezi az összes barátnőjét, anyukáját, rokonait, ismerőseit, hogy ki lesz az a bátor, aki első körben bizalmat szavaz neki és a keze alá fekszik.

A munka sok-sok hét elméleti és latexes gyakorlással indult. Először kézlazító feladatok és a szemöldök szálrendezési technika „bemagolása” után hónapokig csak a szemöldök volt a téma. Ha ez már jól megy, bizony eljön az a pillant, hogy élő modellen is meg kell azt valósítani, ami a gumilapon már csípőből megy.

Nos, ilyenkor jönnek a fent említett barátnők, rokonok… és milyen jó is az, ha az ember lányának bevállalós anyukája van… Aki feltétel nélkül megbízik a lányában, és segíti, hogy az fejlődni tudjon.

Vivi anyukája, Böbe, a legjobb modell volt, maximálisan bízott a lányában. Vivi pedig kivételesen ügyes tanuló, így mindketten profitáltak a tanulóhónapokból. Vivi kapott egy megbízható modellt, akinek szemöldököt, szemhéjat és ajkat varázsolhatott. Böbe pedig tehetséges lányának köszönhetően még szebbé változott.

Mi ez, ha nem gyümölcsöző kapcsolat?!

Arról nem is beszélve, hogy Böbe mennyire büszke lehet lányára, aki azt választotta hivatásul, hogy nőknek segít megszépülni, hogy ezzel olyanná varázsolja őket, hogy jól érezzék magukat.

Igen, ez hivatás. Amit szenvedélyesen szeretni lehet.

Nincs annál felemelőbb érzés, ha a vendégünk elégedettem, tükörképe láttán mosolyogva lép ki az ajtónkon. Ezzel az érzéssel nem lehet betelni, mindig még jobbak és jobbak szeretnénk lenni.

Hosszú az út, amíg valakiből tapasztalt szakember lesz, hiszen a tapasztalások útját, legyen az bármilyen szakma, hosszú időbe telik végig járni, de jó, ha a mérföldköveknél ott vannak a megbízható segítők, akik egyengetik ezt az utat. Köszi Anyu…

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.