Ajaktetoválás, Sminktetoválás, Sminktetoválás videók

Mennyi idő és hogyan döntsd el, hogy akarsz-e sminktetoválást?

mennyi-ido-es-hogyan-dontsd-el-hogy-akarsz-e-sminktetovalast

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a blogot!

Mennyi idő telik el onnantól kezdve, hogy valakinek eszébe jut, hogy talán sminktetoválást kéne csinálnia? Gondoltad volna, hogy átlagosan ez egy fél év, míg valaki eldönti, hogy sminktetoválást csináltat?

Legtöbben, akik jönnek hozzánk és megkérdezzük tőlük, hogy mióta gondolkodnak sminktetováláson, kb. ezt az időszakot szokták megjelölni. Ennyi idő telik el onnantól kezdve, hogy kigondolják, és bejelentkeznek hozzánk sminktetoválásra.  Persze van olyan is, hogy valaki évek óta fontolgatja, de legtöbb esetben azt kapjuk válaszul a végén, hogy de kár volt eddig halogatni, miért nem hamarabb jöttem, miért nem hamarabb döntöttem.

Én azért azt mondom, hogy ezt a döntést nagyon jó, ha nem sieti el az ember és nem egy éjszaka alatt dönti el, hogy akkor én holnap felkelek és sminktetoválást fogok csináltatni. Nagyon fontos döntés, mert az arcodról van szó, fontos tudni azt, hogy ez egy hosszú távú dolog, ez nem olyan, mint egy hajfestés, hogy azt jövő héten át lehet festeni, hanem évekig viseli az ember az arcán.

Körbe kell járni a kérdést, hogy egyrészt megfelelő szakembert kell találni, másrészt, kiválasztani azt a sok technika közül, lehetőség közül, hogy neked éppen melyik sminktetoválás tetszik a szemöldökön belül.

Az legyen az első lépés, hogy megnézd a kiválasztott sminktetováló referencia munkáit, nagyon fontos, hogy jó minőségű előtte utána képek legyenek a munkáiról, hogy pontosan lásd és pontosan tudj dönteni arról, hogy valóban azt a stílust, azt a színvilágot, azt az ízlésvilágot szeretnéd-e az arcodon viselni, ami az a sminktetováló képvisel.

Egyébként szerintem az a legjobb dolog, hogy már annyi félék vagyunk mi sminktetoválók, annyi féle technika, eszköz létezik a munkánkhoz, hogy manapság már tényleg mindenki megtalálhatja azt, hogy ki az a sminktetováló, akihez legszívesebben elmegy, az ő munkája tetszik és nála szeretné megcsináltatni.

Jó megoldás még az, hogyha barátnőtől, ismerőstől kérsz tanácsot, aki már túl esett a tetováláson és van tapasztalata, segít abban, hogy pl. ő hogyan választotta ki a sminktetoválóját, milyen élményei voltak ott, elégedett volt-e. Milyen volt előtte, hogyan készítették fel, milyen tanácsokat adtak, aztán  milyen volt utána, mennyire gyorsan gyógyult a tetoválása, milyen fázisokon ment át, ebben mind tud neked segíteni.

De ha nincs ilyen ismerősöd a környezetedben, akkor ott van az internet és abszolút nagy segítségedre lehet, hiszen nagyon sok mindent lehet találni.

Itt van az ár kérdése is, hogy milyen árkategória mellett döntsön az ember? Én mindig azt szoktam mondani, hogy ez legyen a legkevesebb és lehetőleg ne az ár legyen a mérvadó abban, ki mellett döntesz.

Mint mondtam, kb. fél év, amíg a gondolattól a tettek mezejére eljutnak a vendégek, hogy bejelentkezzenek, és tévhit az, hogy a legtöbben azonnal kitudják fizetni a sminktetoválás árát. Ez a fél éves időszak akár alkalmas lehet arra is, hogy összegyűjtsd azt az összeget ami az általad vágyott sminktetoválóhoz elegendő.  Nem biztos, hogy mindenkinek azonnal a zsebében van ez a tétel, amit erre kell költeni, de hát nők vagyunk, nagyon jól tudunk spórolni, nagyon jól tudjuk megvarázsolni a házi kasszát. Sokan mondják, hogy egy ideje gyűjtenek rá, mert úgy döntöttek, hogy egy magasabb árkategóriájú, egy biztosabb sminktetoválóhoz mennek el.

Nyilvánvaló, hogy van egy kicsi stressz is ez alatt az időszak alatt, hiszen maga a sminktetoválás egy teljesen ismeretlen érzés. Szoktuk néha ehhez-ahhoz hasonlítani, hogy pl. a szemöldöktetoválás hasonló mint egy szemöldökszedés, volt olyan vendég aki azt mondta, hogy neki a fogkő eltávolítás az jobban fájt mint a sminktetoválás. Vannak összehasonlító dolgok a fájdalommal kapcsolatban, ennek is érdemes utánajárni, utána kérdezned, utána olvasni, hogy mit mondanak róla azok már túlestek rajta. A legtöbbször erre is az a válasz, hogy kár volt, a fájdalomtól való félelem is, nem azt mondom, hogy felesleges, de a túlzott félelem tőle az mindenképpen indokólatlan.

Az a lényeg, hogy fordíts kellő időt és energiát arra, hogy felkutasd azt a sminktetoválót, azt a sminktetoválás technikát, ami neked a legjobban tetszik, és úgy érzed, hogy az egyéniségedhez illene. Nem vagyunk egyformák, de az nagyon fontos, hogy ezt a dolgot, hogy sminktetoválást csináltatsz, jól gondold át, hiszen egy hosszú távú befektetés és ahhoz, hogy ne bánd meg a döntésedet, ahhoz alaposnak kell lenni előtte.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.