Sminktetoválás

Mennyire olcsó az olcsó sminktetoválás?

mennyire-olcso-az-olcso-sminktetovalas

A hónap elején két sminktetováló Kolléganőmmel elmentünk egy kis szakmai továbbképzésre a szegedi Szent Gellért Plasztikai Sebészet szakembereihez, ahol a sminktetoválás eltávolításról szereztünk részletes információkat.

Ott találkoztunk egy páciensükkel, aki a Dunántúlról érkezett Szegedre, hogy az elrontott sminktetoválását lézeres kezeléssel távolítsák el. A következő történetet mesélte el:

Kb. 3 évvel ezelőtt csináltatott szemöldöktetoválást, amivel nagyon elégedett volt.  Ajaktetoválásra is vágyott, de a már bevált helyen túl sokba került volna, ezért keresett a neten egy másik sminktetoválót, aki fele annyiért elkészítette neki az ajaktetoválást, sőt a szemöldökét is frissítette. Hozzátette, hogy már az előrajzolás során tapasztalt olyasmit, ami alapján azonnal el kellett volna jönnie, de mégsem tette…A végeredmény számára mindkét területen katasztrófális lett. Ekkor úgy döntött, hogy megpróbálja ismét felkeresni a régi sminktetoválót, hátha segít – próba, szerencse. A kozmetikus kedvesen fogadta, de csak részben tudott segíteni. Az ajaktetoválást több alkalmas korrekcióval tudták némileg javítani, de a szemöldököt sajnos muszáj volt lézerrel kiszedetni…

Számoljunk: a tetoválás korrigálása alkalmanként 15-20 ezer Ft, ebből 2-3 alkalomra feltétlen szükség volt, mielőtt újra elkészült a szájsatír: 80-100 ezer Ft-ért. A lézeres tetoválás eltávolítás/halványítás alkalmanként 15 ezer Ft, min. 3-szor. Plusz az útiköltség és a rengeteg energia és idő, amit pénzben nem is lehetne meghatározni…

Sajnos én is többször találkoztam már személyesen is hasonló esettel…Mindenkinek azt javaslom, ha elégedett volt a munkával, és még elérhető a sminktetováló, aki az első sminktetoválást is készítette, inkább nála csináltassa újra a kozmetikai tetoválását. Korábban már beszámoltam arról, hogy még miért olyan fontos ez, kattints és olvasd el>>!

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.