Sminktetoválás, Sminktetoválás videók

Miért csináltat egy nő sminktetoválást?

miert-csinaltat-egy-no-sminktetovalast

A videóban (alább) hallgasd meg vagy olvasd el:

„- Mesi, te ma korrekcióra érkeztél hozzánk, először a szemöldöktetoválásodat és utána néhány hét múlva a szemhéj és az ajaktetoválásodat is elkészítettem. Miért döntöttél úgy, hogy sminktetoválást csináltatsz, és hogyan befolyásolja ez a hétköznapjaidat?

– Mindennapi része volt az életemnek a sminkelés, eljutottam abba korba, amikor úgy éreztem, hogy valamit tennem kell már a szépségemért. 17-20 évesen nyugodtan kiléphettem az utcára úgy, hogy felébredtem, semmi smink csak egy hajsimítás és már szép is voltam. Ez már most az én koromban elmúlt és minden reggel arra ébredtem fel, hogy ha nem vagyok kisminkelve és belenézek a tükörbe, akkor nagyon rossz látvány fogadott, egy sápadt arc egy megereszkedett szemhéj, egy túlságosan kiszedett szemöldök.

Sokszor volt olyan hogy le kellett szaladnom a boltba egy tejfölért, de jaj nincs rajtam smink, jaj akkor üljünk a tükör elé, jaj akkor dobjuk fel, akkor ez 10 perc, ááá… nincs hozzá kedvem , akkor inkább leugrasztom valamelyik szomszédomat vagy a családtagomat és úgy éreztem hogy itt az idő hogy valamit tegyünk!”

Az évek vagy a kinézetünk változását sokan sokáig észre sem veszik. Hiszen minden nap látjuk magunkat a tükörben, ezért a kicsi változásokat nem látjuk. Aztán előkerül egy régi fénykép vagy videó, amin már jól látható a változás és jön a felismerés, hogy jóságos ég nekem így eltűnt a szemöldököm, nem látszik a szemhéjam, vagy milyen keskeny színtelen lett az ajkam.

Mit tesz ilyenkor egy nő?

Mindennapi rutinná teszi a sminkelést és eljön az az időszak, amikor már nem is érzi magát jól és teljesnek nélküle. Reggel hamarabb kel fel, napközben többször ellenőrzi és újrakeni a sminkjét, rosszul érzi magát, ha wellnessbe, vagy uszodába kell mennie, de egy izzasztó nyári nap sem tesz jót a sminkjének, mert elmaszatolódik, leolvad…

Amikor már ezt megunja, elkezdi keresni az alternatív megoldásokat, hogy jól érezze magát a bőrében és ne kelljen túl sok időt se töltenie szépítkezéssel ebben a rohanó világban. Esetleg feltűnik neki, hogy néhány ismerőse mindig ugyanolyan jól néz ki, mindig. Vajon hogyan csinálja?

És előbb utóbb rátalál a sminktetoválásra, ha megtalálja alaposan utánanéz és megcsináltatja.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.