Sminktetoválás

Minden esetben teljesíteni kell a Vendég kívánságát? …avagy a sminktetováló felelőssége

minden-esetben-teljesiteni-kell-a-vendeg-kivansagat-avagy-a-sminktetovalo-felelossege

Sokféle elvárással érkeznek hozzám a vendégek, de szerencsére legtöbben a lehető legtermészetesebb végeredményt áhítják – ez a legjobb. DE azzal mindenki legyen tisztában, hogy a sminktetoválás igenis valamennyire „mű” dolog, ezért olyat lehetetlenség készíteni, amit soha senki sem vesz észre…

Van, aki egy fotóval érkezik, amelyen a vágyott szemöldökív, „Kleopátrás” tusvonal, vagy telt, csókos ajak látható. Sajnos a sminktetováló is „hozott” anyagból dolgozik, ezért valamelyest korlátozottak a lehetőségei a megvalósítás ügyében.
Mégis azt tapasztalom, bár sokan megkapják, amit akartak, mégis csalódás a vége… mert a forma mégsem passzol az archoz: túl uralkodó és csodálkozó lett a szemöldök formája, hosszú és vastag a szemkontúr vonala, vagy megtörik a szem külső vonalában, netán bohócos a száj – mert túl nagyra sikerült.
Számomra az első szempont, hogy teljesítsem a Vendégeim kívánságát!

Néhány dologra mégis nemet kell mondani, hiszen a tapasztalatomnak köszönhetően előrelátom, hogy milyen végeredmény születik majd, és ez a végeredmény hogyan fog mutatni évek múlva. Sőt, az évek során változunk kívül-belül,  a sminktetoválás pedig sokkal tartósabb, mint a divat, vagy a stílusunk. Tehát nem biztos, hogy akár 2-3 év múlva még mindig ugyanolyan boldogok leszünk a kialkudott formával.
Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a sminktetoválás nem a sminket helyettesíti, hanem egy alapot ad, amit – ha valami extrát szeretnél- könnyedén kiegészíthetsz, de nem fogod egy év múlva megbánni. Hallgass a szakemberre!

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.