Sminktetoválás

Mindenki le akar beszélni a sminktetoválásról?

mindenki-le-akar-beszelni-a-sminktetovalasrol

Nyugi nem kell boxkesztyűt felvenned, de volt, aki hosszú hetek harca után (magával és a családdal szemben) egyszercsak fogta magát és időpontot kért tőlem. Hiába mondták neki sokan, hogy a sminktetoválás egy „mű” dolog, a Vendégem tudta, hogy erre van szüksége és miután meggyőzte magát, már nem kérdezett senkit. Oké, ez így egy sikersztori, de van, amikor nem ilyen egyszerű a képlet. Vannak, akik még ellenzik a sminktetoválást. Téged is le akarnak beszélni róla?

Öngól lenne, ha az anti-sminktetoválás klubot támogatnám, de valahol megértem az aggodalmukat. Amit sminktetoválás néven lehet látni az utcákon, arról szívem szerint még én, sminktetoválóként is lebeszélnék mindenkit. Cérnavékony fekete szemöldök, csokis szájkontúr, életlen szemhéjkontúr…(szerencsére egyre ritkább). És mivel a természetes sminktetoválást nem lehet észrevenni, így aki nem jár utána a témának, azt hiheti, hogy ez bizony csakis feltűnő, hivalkodó és kifejezetten mű lehet. Fogalma sincs arról, hogy nem ritkán még a családtagok sem veszik észre a sminktetoválást, csak akkor amikor felhívják rá a figyelmet. Tehát, ha Neked is „puhítanod” kell még a környezeted, mielőtt beleegyeznek, íme néhány tipp.

Amit javasolni szoktam:

* Kérdezd meg bátran, hogy ő mit tud a sminktetoválásról, hogy szerinte hogy néz ki? Ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból, úgyis azt fogja mondani, hogy pl. fekete csík szemöldök… És akkor szépen el lehet neki magyarázni, hogy már régóta létezik szálas technika is

* A szavaknál sokkal meggyőzőbbek a fotók.  Kattintson a weboldalunkra és nézzen bele az albumba. Lesz ott meglepetés, az biztos!

* Végső esetben:), ha a párod, barátnőd, anyukád hajthatatlan, el is kísérhet, és a saját szemével meggyőződhet arról, hogy jó kezekben vagy, és azon vagyok, hogy egy szép, természetes hatású sminktetoválással távozz – legyen az szemöldök, szemhéj vagy akár ajak.

De ami a legfontosabb: mindig legyen szem előtt, hogy ez a Te döntésed, és Te tudod legjobban, hogy mit szeretnél.

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.