Sminktetoválás

Mit fogsz érezni sminktetoválás közben?

mit-fogsz-erezni-sminktetovalas-kozben

Érdekes kérdés, de sok Nőt foglalkoztat, hogy mi vár rá sminktetoválás alatt, hiszen mindenki még bizonytalan, amikor beül a tetováló székbe. Ez teljesen érthető. Legtöbben azt kérdik, hogy mennyire fog fájni.  Erre a legnehezebb válaszolni, hiszen a fájdalomküszöbünk nem egyforma, és ez már számos esetben bebizonyosodott.

Szemöldöktetoválás esetében jellemző hasonlat, hogy a szedés sokkal jobban fáj, mint maga a tetoválás – utólag ezt mondják a Vendégek. Akadhat 1-1 pont, ahol picit jobban érzed a tetoválást. Ami nem fájdalmas, viszont kellemetlen lehet, az a gép rezgése miatti orr-irritáció, azaz tüsszögés és orrfújás. Viszont ez sem mindenkinél fordul elő. Nem kell megijedni, legtöbbször csak egy ideig tart az elején.

Szemhéjtetováláskor az érzékenysége miatt könnyezhet a szem. Óvatosan meg lehet törölgetni, hogy ne maszatolódjon el a megrajzolt forma, de ez is egy természetes reakció, tehát nem érdemes miatta stresszelni. Attól pedig végképp nem kell félni, hogy közben véletlenül kinyitod a szemed, ugyanis ez teljességgel lehetetlen – biztonságosan fogom a szemhéjad és mindig szólok, amikor kinyithatod.

Ha ajaktetoválásról van szó, megnyugtatnálak. Ha szeretnéd, akár teljesen fájdalommentes is lehet a beavatkozás. Nálunk lehetőség van fogorvosi érzéstelenítésre, és akkor valóban nem lehet okod panaszra, ami a fájdalmat illeti. Ha helyi érzéstelenítéssel tetoválunk, akkor pedig akadhat 1-1 pont, ami érzékenyebb, de talán a törölgetés kellemetlenebb.

Ami sokakat meglep, és megnyugtat, hogy a tetováló gépnek csupán egy finom rezgése van, de hangja semmi. Nem fogod magad úgy érezni, mintha fogorvosnál ülnél.:)

Az pedig örökérvényű igazság, hogy minden fejben dől el. Az esetek 90%-ban a fájdalomtól való félelem dominánsabb, mint maga a fájdalom. Vagyis, ha megpróbálod lazán felfogni és közben nem az esetleges kellemetlenségekre gondolni, akkor hamarabb rá tudsz hangolódni a kezelésre, és elhiheted, gyorsan elrepül az a másfél-két óra, utána pedig hosszú ideig élvezheted a szép végeredményt.:) Megéri, nem?

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.