Sminktetoválás

Munkahelyi smink(tetoválás)…?

munkahelyi-sminktetovalas

Állásinterjú vagy éppen az első nap az új munkahelyeden. Miközben otthon készülődsz, beléd csap a felismerés: ruha oké, frizura oké… már csak sminkelni kellene…De mégis hogyan?

Milyen mértékben illik, lehet vagy kell sminkelni a munkahelyen?

Ismerős a helyzet? Ez gyakori dilemma, és nyilván nagy mértékben függ az adott munkahelytől és a kollégák vagy a főnök stílusától is, de ezeket nem feltétlenül ismerheted előre.

Az biztos, hogy a végletek nem válnak be. Ha a „sminkmentességet” választod – biztos, ami biztos alapon -, mert Te „nem a sminkedre szeretnéd felhívni a figyelmet”, akkor talán lehet nyert ügyed, de sajnos akár ápolatlannak, fáradtnak vagy megviseltnek is tűnhet az arcod…És ha túl erősre sikerül a füstös szem, vagy ami még rosszabb, a nap végére elmaszatolódik, és nincs idő javítani rajta…?

Mi a megoldás?

Van arany középút, és még időt is spórolsz!:)
Sminktetoválással nincs több lenyalt rúzs, elkenődött szemceruza, vagy rendezetlen szemöldök.

 Akkor nem is kell többé sminkelni?
A sminktetoválás egy jó alapsmink. Ez teljes mértékben megfelel bármelyik munkahelyen, ahol a kifogástalan megjelenés elvárás. Ezen felül, ha még van időd, kedved, energiád, ezt az alapsminket bármikor „felturbózhatod” (a vonalak már adottak, tehát már a precizitással sem kell bajlódnod), és így a munkahelyedről akár egyből indulhatsz is a céges buliba!:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.