Sminktetoválás

Neked is tönkreteszi a napod, ha…

neked-is-tonkreteszi-a-napod-ha

A Nőnapi Sminktetováló Party jó alkalom volt arra is, hogy elbeszélgessünk a hétköznapi megjelenésről, mindannyian egyetértettünk abban, hogy mennyire számít egy kis smink a „hétköznapi szürkesség” ellen.

Volt, aki elmesélte, hogy csak egy aprócska megjegyzés is tönkreteheti a napját: „Fáradtnak tűnsz…” Ez az, amit tényleg nem szívesen hallunk, mi Nők, még akkor sem, ha olykor lehet benne némi igazság. De mégis az a legszomorúbb, hogy sokszor pont akkor mondják ezt nekünk, amikor épp az ellenkezőjét érezzük.

Az előrajzolás során mindenki megtapasztalta, hogy de jó az, hogy az élet adományozott nekünk egy olyan technikát, amellyel a lehető legészrevétlenebb, ám legravaszabb módon szépíthetünk magunkon tartósan és mindenkorra. Sminktetoválással nincs olyan helyzet, amikor túl fáradtnak, fakónak látnak, hiszen hihetetlenül frissíti az arcot!!!
Tehát, ha túl gyakran hiszik rólunk, hogy fáradtak vagy betegek vagyunk, nem árt tenni az ügy érdekében. És mivel a szem a lélek tükre, így a szemkörnyék és a szemöldök is szerepet játszanak abban, hogy milyen benyomást keltünk másokban. Sminktetoválással nem csak az előnytelen vonalakat tűntethetjük el, hanem a kellemetlen megjegyzéseket is.:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.