Sminktetoválás, Sminktetoválás videók

Rémhírek a sminktetoválásról

remhirek-a-sminktetovalasrol
Nézd meg a videót, vagy olvasd el a szöveges kivonatot.

A sminktetoválást sokszor eltemették már, hogy nem divatos, nem természetes, néhány évvel ezelőtt nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy ő már nem csináltatná újra, mert nem természetes.  A sminktetoválás lépett erre, és manapság már nagyon természetes, élethű sminktetoválásokkal lehet találkozni, gondolok itt nagyon sokféle száltechnikára akár a szemöldök területén, vagy pedig a nude hatású ajaktetoválásra.

Azt mondják, hogy túl mesterséges, szájkontúr, hordhatatlan fekete szemöldök, de higgyétek el, hogy ezek igazából a múlté, szerencsére ritkábban lehet már ilyenekkel találkozni. Ezek szélsőségek, ezeket könnyen észreveszik az emberek. Nagyon sokszor az a tapasztalat, hogy egy jól elkészített sminktetoválást igazából csak a viselője tudja, hogy van, nem is biztos, hogy sokan észreveszik.

Még mindig jönnek olyan kérdéssel, akár személyesen vagy e-mailben, Facebook üzenetben, hogy leborotváljuk-e a szemöldököt, vagy kiszedjük-e mielőtt elkészítjük a tetoválást? Ilyenről szó nincs, sőt megpróbálunk a meglévő szálakhoz, szálirányokhoz igazodni, hogy minél természetesebb legyen.

Ritkán, de azt is mondják, hogy egészségtelen, fertőzést okozhat, azért jó, ha tudod, ha egy biztos, megbízható helyre mész, akkor ott egyszer használatos, steril eszközöket használnak. Nem kell attól tartanod, hogy fertőzést kapsz, és ha pontosan betartod az ápolási útmutatót, és úgy kezeled tetoválás után a bőrfelületedet, ahogy azt mi mondjuk akkor mindenféle fertőzést és egyéb gondot elkerülhetsz.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.