Sminktetoválás

Riport Vámos Erikával a sminktetoválásról

riport-vamos-erikaval-a-sminktetovalasrol

Hallgasd meg vagy olvasd el a riportot, amit a Jazzy Rádióban készített velem.

Vámos Erika: Szép estét kívánok mindenkinek ez a 90,9 Jazzyben a Több, mint testőr Vámos Erika vagyok.

Ma egész este a szerveink egészségéről beszélgetünk, és mint ilyen fontos hogy szóba kerüljön a szépsége is. Persze nem a vesénknek vagy valamilyen belső szervünknek a szépsége de a szemhéj szépségéről érdemes beszélni. A sminktetoválás biztosan gondoskodik erről, sőt akár az egész arc karakterét meg tudja változtatni, akivel most erről beszélgetek az Berényi Zsuzsa az élethű sminktetoválások specialistája, merthogy kifejezetten tetszetősök a munkáid, mi a titka?

Berényi Zsuzsa: A titka az, hogy a sminktetoválás ne változtassa meg az arc karakterét, hanem bele passzoljon, a viselőihez maximálisan hozzáidomuljon, tehát az tudja, vegye észre, aki viseli magán ezt a sminktetoválást. Ma már pl. a szemöldöktetoválás területén hatalmasat fejlődött a szakma, és nem csak egy satírozott odarajzolt vonalat tetoválunk be, hanem abszolút figyelembe vesszük azt, hogy hogyan nőnek a szőrszálak, milyen a vendégnek a szemöldökének pontosan a formája. Ma már a természetesség és az élethű sminktetoválás, amit nagyon keresnek a hölgyek.

Vámos Erika: Vannak olyan sminktetoválások, amik egy idő után megváltoztatják a színüket és talán ez a legnagyobb ellenérv, a leghatásosabb ellenérv a sminktetoválásokkal szemben, hogyan lehet elérni, hogy ne változtassa meg a színét?

Berényi Zsuzsa: Egy jó pigment választással, érdemes olyan sminktetoválót keresni, aki valóban jó minőségű pigmentekkel dolgozik, és valóban olyan referenciákat tud mutatni, hogy azok a festékek hosszútávon sem változtatják meg a színűket extrém módon. Sőt, ezekkel a jó pigmentekkel már tudjuk javítani azokat a tetoválásokat, amelyek az idő folyamán egy kicsit megváltoztatták a színűket, nagyon szépen lehet velük korrigálni.

Vámos Erika: Szerintem rengeteg olyan hallgatónk van, most mert az utcán járva, kelve is rengeteg olyan emberrel találkozok, akiknek elrontott sminktetoválásuk van, ha valakinek el van rontva, ha ezt biztosan tudja, vagy legalább szeretné valakitől megkérdezni, hogy mi ilyenkor a teendő és jól látja-e, mit tegyen?

Berényi Zsuzsa: Mindenképpen forduljon szakemberhez, én azt mondom, hogy érdemes szétnézni az interneten is, vannak olyan kolléganők, akik külön erre specializálódtak és ezzel foglalkoznak, én minden esetben meg szoktam kérni a vendégeket, hogy vagy küldjenek egy jó minőségű fotót, vagy pedig személyesen jöjjenek be egy konzultációra, hogy mit tudunk tenni.  Ma már szerencsére sok féle lehetőség van, hogy korrigáljuk, javítsuk ezeket az elrontott sminktetoválásokat, a lézeres eltávolítástól kezdve, szín és egyéb korrekciók állnak lehetőségre és ezt személyre szabottan tudjuk javasolni, hogyha látjuk azt, hogy mi és mekkora a probléma. Nagyon ritkán van olyan eset, de sajnos van olyan, amikor nem tudunk segíteni és akár egy lézeres kezelés sem tud segíteni az eltávolításban.

Vámos Erika: A nagyon harsány smink ellen is ellenérv szokott lenni, hogy nem minden korosztálynak áll jól és hogyha tetováltatjuk magunkat akkor több évre kell előre gondolkodni, tehát inkább a visszafogott az, ami biztos, hogy minden alkalomra megfelelő, vagy hány éves korig lehet ezt a harsány sminktetoválást használni?

Berényi Zsuzsa: Ma már nem annyira harsányak ezek a tetoválások, ezért pontosan tudom a kicsit idősebb korosztálynak is javasolni azt, hogy csináltassanak sminktetoválást. Nagyon sokszor tapasztaljuk azt, hogy egy hölgy túl erősen festi magát, túl erősen húzza ki a szemöldökét, természetellenes a napi viseléshez, de lehet ha sminktetoválása lenne és az teljesen élethűen, természetesen illeszkedne a szemöldökébe, arcába, kevésbé lenne feltűnő. Nekem 84 éves volt a legidősebb vendégem, aki szemöldöktetoválásra jött és nagyon aranyos volt, mert nézegette, hogy hogyan ültettem én be azokat a szálakat, amit ő egyébként nem tud megfogni, csak látja, hogy ott vannak a szemöldökénél. Én azt gondolom, hogy egy nőnél nincs korhoz kötve, hogy meddig maradhat szép és nő, és manapság már annyira ízlésesek ezek a tetoválások, hogy szívesen csináltatnak idősebbek is. Azonkívül még nagyon szeretik a kisgyerekes anyukák a sminktetoválást, szülés előtt hozzászoktak, hogy szívesen sminkelik magukat, rá tudják szánni az időt, viszont utána belátják, hogy sajnos nincsen lehetőség annyira, de belátják, hogy ha mégis szeretnének szépen ápoltan nap, mint nap megjelenni, akkor nekik a sminktetoválás egy nagyon praktikus dolog.

Vámos Erika: A sminktetoválás igenis sokféle lehet és minden korosztálynak az arcára, minden típusú arcra illik, illeszthető, akivel erről beszélgettem az Berényi Zsuzsa az élethű sminktetoválások specialistája.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.