Sminktetoválás

Sminktetoválás előtti kérdések

sminktetovalas-elotti-kerdesek

Tisztában vagyok vele, hogy a sminktetoválás és annak menete nagyon sok kérdést vet fel még manapság is. Hiába tetoválok már 1997 óta, aki most dönti el, hogy belevág, annak minden infó új és ismeretlen.

A weboldalt is pontosan emiatt a leggyakoribb kérdések, kétségek, tévhitek alapján állítottuk össze. Ha újabb témák merülnek fel, frissítjük a honlapot, így az mindig naprakész. A Facebook oldalon is hasonlóan sok-sok szakmai jellegű bejegyzést osztunk meg. Mindig elmondom, hogy nincs buta kérdés. Mindaddig, amíg vannak letisztázatlan kérdések, nem kell meghozni a döntést. Igaz, ma már nagyon könnyű tájékozódni, de néha túl sok is az információ. Köztük sok egymásnak ellentmondó is. Időbe telik, mire sikerül szelektálni.

Annak személy szerint nagyon örülök, hogy a jelentkezők 90%-a már csak azért keres meg, hogy időpontot egyeztessünk, mert előtte már áttanulmányozta a weboldalt. Persze azért van 1-2 kérdés, ami az utolsó előtti pillanatban még felmerülhet. Ezekből válogattam néhányat.

* Biztos olyan lesz a végeredmény, mint az előrajzolás?

Igen! Az előrajzolás az egyik legfontosabb lépése a sminktetoválásnak! Számomra szakmai szempontból fontos az előrajzolás készítése, Neked pedig azért, hogy meggyőződj róla, csakis azt kapod végeredményként:

* amit előtte közösen átbeszéltünk * amit együtt „alakítottunk”, formáztunk * ami a legjobban passzol Hozzád * és amivel teljesen elégedett vagy és leszel, amikor csak belenézel a tükörbe.

* Jól fog állni?

A sminktetoválásban számomra nem létezik sablon munka. Hiába tetszik a barátnőd sminktetoválása, nem fogok Neked pontosan olyat készíteni. Egyedi vagy, és tervezésnél én épp a sajátos vonásokat, arcformát, hajszínt, szemszínt, bőrtípust veszem figyelembe bármelyik sminktetoválásról legyen szó (ajak, szemhéj vagy szemöldök). Ehhez még fontos figyelembe venni a stílusod is, nem csak az arcod karakterét. Tehát mindent összevetve maximálisan azon vagyok, hogy a sminktetoválásod a lehető legjobban passzoljon Hozzád.

* Meg tudom majd szokni a változást?

Meg fogod szokni, de azt nem garantálom, hogy azonnal, amint elkészült. Lehet, hogy nem is sminkelsz, vagy vannak sminkelési szokások, amikhez évek óta ragaszkodsz, és ahhoz képest új lehet, amit én javasolok szakmai szemmel. De hidd el, hogy a sok pozitív vélemény és az idő megteszi a magáét. Te is belátod majd, hogy tényleg a Számodra legjobb verziót hoztuk ki közösen sminktetoválással.

* Később lehet változtatni a sminktetováláson? 

Valamennyire igen. A korrekció sminktetoválás után min. 4 héttel esedékes, és ilyenkor egyenletesebbé tesszük a végeredményt. A korrekció arra is alkalmas, hogy pl. sötétíteni tudjunk a meglévő árnyalaton vagy formailag változtassunk picit. Nyilván első alkalommal óvatosabbak vagyunk, figyelembe véve azt, hogy hozzátenni mindig könnyebb, mint elvenni. Ahogy telnek a hónapok, évek, és a frissítés aktuálissá válik, szintén tudunk változtatni színben és formailag is, ha az „arcod” megkívánja.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.