Sminktetoválás

Sminktetoválás és szolárium

sminktetovalas-es-szolarium

A két örök ellenség. Most, hogy elbújt a Nap, nem sokáig tudjuk megőrizni a nyári barnaságunkat. Gyakori beszédtéma a Vendégeim között is, hogy a szoláriumozást szeretik és nehezen mondanak le róla. De miért is kellene? Ezúttal nem szeretnék a szoláriumozás bőrre gyakorolt káros hatásairól beszélni, de azt fontosnak tartom kiemelni, hogy milyen hatással van a sminktetoválásra.

Ha azt kérdezed, meddig marad meg a sminktetoválás a bőrben, azt mondanám, hogy sokban függ az életviteledtől, azaz, hogy mennyire óvod a tetovált területet. Tény, hogy a legújabb festékeket nem úgy találták ki, hogy évekig tartsanak, de ha a napsugárzástól és szolizástól megkíméled a bőröd, sokat tehetsz a tartóssága érdekében. Elnyújthatod pl. szemöldöknél a kivörösödés folyamatát. És ez az, amitől sokan tartanak, mert már mindenki látott kivörösödött szemöldököt, amit magának nem szeretne. Mivel minden barna festék tartalmaz vörös pigmenteket, azok előbb-utóbb a felszínre jutnak. A lényeg, hogy senki ne várjon évekig azzal, hogy rendbehozza az elhalványult szemöldöktetoválását. Ha időben eljössz frissítésre (1-2 éven belül), újra szép és intenzív lesz a tetoválásod színe, mint új korában. Erről bővebben itt olvashatsz>>

Ha pedig mindenképpen szükséged van néha-néha egy kis szolizásra, ne felejts el min. 20 faktoros fényvédőt használni, hogy ezzel óvd a tetovált területet. Ugyanez érvényes nyáron a strandon is. Hiszen Számodra is az a szempont, hogy minél tovább szép legyen a sminktetoválásod, igaz? Remélem most is tudtam ebben segíteni.

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.