Sminktetoválás

Sminktetoválás frissítése. Mikor?

sminktetovalas-frissitese-mikor

Azzal kezdeném, ami a legfontosabb: a sminktetoválás nem egy életre szól, hanem – hogy tartósan szép legyenidőről időre frissíteni kell, hiszen az évek során a szín intenzitása csökken, és az is előfordulhat, hogy egy kis formai változtatásra is szükség lehet. Tehát, mindenképp törődnöd kell a sminktetoválásoddal.

„Honnan tudhatom, hogy eljött a sminktetoválásom frissítésének az ideje?”

Egyrészt, ha már jártál nálunk, akkor tudod, hogy időben (4 hónappal a 2 éves garancia lejárata előtt) értesíteni fogunk a határidőről. De ha az valamiért elkerülné a figyelmed, akkor is vannak „látható” jelei annak, hogy már jó lenne újjávarázsolni a sminktetoválásod. Zárójelesen megjegyzem, hogy amikor az én sminktetoválásaim frissítése megtörtént néhány hónappal ezelőtt, teljesen ledöbbentem, hogy „pedig én milyen elégedett voltam azzal, ami van”, és mégis mekkora szükségem volt már a frissítésre. Ez természetes, hiszen magunkat nap mint nap látjuk a tükörben, és nehezebben vesszük észre a változást.

Mégis meddig tart a tartós smink? Mikor férne rá már egy kis frissítés? Amit mondani szoktam:

Szemhéj: akár 2-3 évig is látszik, ha fekete színt választasz, de kb. 2 év után már elég „kopottnak” tűnik.

Ajak: 2-3 év is lehet. Itt is érvényes az, hogy minél világosabb a választott pigment, annál hamarabb elhalványodik, de egy közepesen intenzív színnél 5-6 év elteltével sejlik, hogy történt valami az ajkaddal.

Szemöldök: max.1-1,5 évet jósolok. Sőt, a világos színű szemöldöktetoválások még hamarabb halványodnak!

Minden esetben az a legtanácsosabb, ha 2 éven belül frissíted a sminktetoválásod. Anyagilag is kedvezőbb, mivel nem kell újra a teljes árat kifizetned. És időben is megtérül, mert másodszor nincs második alkalom, azaz korrekció. Viszont ha hosszú évekig vársz a frissítéssel, utána az önmagában már nem elég, még egy korrekciót is be kell iktatni, pontosan úgy, mint amikor legelőször készült a sminktetoválásod.

Ha mégis tanácstalan vagy, ugorj be egy előre megbeszélt időpontban, ránézek a sminktetoválásodra, és közösen kiokoskodjuk, mikor lenne időszerű frissíteni. 🙂

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.