Sminktetoválás

Sminktetoválás konzultáció

sminktetovalas-konzultacio

Hogyan érkezz? Ez egy fontos kérdés, mert mi, Nők szeretünk előre tervezni és tudni, hogy hol és hogyan jelenjünk meg.

Sminkelni vagy nem sminkelni, ez itt a kérdés… Ha egyébként is sminkelsz a hétköznapokon, most sem kell róla lemondanod. A legkényesebb téma talán a szemöldök, hiszen van, akinek nagyon hiányos, ezért a megrajzolása nélkül nem szívesen mutatkozik emberek előtt. Tehát nyugodtan érkezz úgy, hogy meg van rajzolva a szemöldököd, legalább látom, hogy milyen elképzeléseid vannak – ettől függetlenül szívesen elmondom én is, hogy mit javasolnék. Az is nagyon jó ötlet, ha magaddal hozod a kedvenc szemöldökceruzád.

Hasonló vonatkozik a szemhéjra is. Ha szereted a tusvonalat és rendszeresen viseled, a konzultáció miatt ne hagyd ki ezt a lépést a reggeli sminkelésnél.

Ajaktetoválásra vonatkozó konzultáció kapcsán csak annyit érdemes megtenni, hogy magaddal hozod a kedvenc ajakceruzád vagy rúzsod, ami jó alapot szolgáltat majd az előrajzolásnak. Megnézem, hogy színben mit részesítesz előnyben és könnyebb lesz döntésre jutni, azaz megtalálni az elképzelésedhez legközelebb álló árnyalatot.

Az előrajzolással egybekötött megbeszélés nagyjából fél órát vesz igénybe, ez idő alatt – ha igény van rá – akár mindhárom területre el tudom Neked készíteni a „látványtervet”, hogy aztán megfontoltan tudj dönteni.

Várlak szeretettel!

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.