Sminktetoválás

Sminktetoválást szeretnék…Hogyan mondjam el a páromnak?

sminktetovalast-szeretnek-hogyan-mondjam-el-a-paromnak

Ne mondd ki azt a szót, hogy sminktetoválás!

Hát, igen…Hiába tudjuk mi, hogy a sminktetoválás ma már lehet szép és természetes hatású, a férfiak első gondolata általában: „Akkor Neked is fekete cérnaszemöldököd lesz? Azt neee…Teljesen mű!” Gondolom ismerős a helyzet…De nem szabad ilyen könnyen feladni!

Íme 5 jótanács, hogyan győzd meg a pasid!

1- Mondd neki reggel, hogy ma kozmetikushoz mész – így talán majd keresi rajtad a változást, hogy bókolhasson… Majd gyere el egy konzultációra, ahol megtervezzük a sminktetoválásod.

2- Ha hazaértél, üdvözöld: „Drágám, megjöttem a kozmetikustól. Szép lettem?”  Semmi nyoma sincs piros foltoknak, tuti megjegyzi, hogy szép lett a bőröd. Kérdezd meg tőle: „Tetszik így a szemem (szemöldököm, ajkam)? Képzeld a kozmetikus meg tudja tartósra is csinálni, jó lenne mindig ilyen szépnek lennem, nem gondolod?”

3- A Vendégeim elmondásai alapján az a legjobb, ha kész tények elé állítjuk a párunkat, vagyis nem csak a levegőbe beszélve érdeklődünk a véleménye iránt.

4- Jöhet a bizonyíték: Leggyakrabban a sminktetoválás hallatán nyilván a feltűnő, nem esztétikus látvány jut eszébe, és közben honnan is tudná, hogy szerencsére nem ez az egyetlen végkimenetel létezik. Tehát, ha a saját szemével látja a várható végeredményt, pl. megmutatjuk neki a előtte-utána képeket, vagy elolvashatja a vendégvéleményeket, akkor már sok esetben megtörik a jég…

5- Ha még ezután is kételkedne, egész nyugodtan ajánld fel neki, hogy jöjjön el a konzultációra, vagy aznap, amikor készítjük a kozmetikai tetoválásod, nézze meg az előrajzolást, azzal már szinte  egy teljes képet kap a sminktetoválásról, ami egyénileg Rád lesz szabva, és a lehető legjobban passzol majd Hozzád!

Száz szónak is egy a vége, azt semmikép se hagyd, hogy a párod rosszalló tekintete vagy kezdeti ellenállása eltántorítson, hiszen Te tudod a legjobban, hogy mennyire fontos számodra elégedetten ébredni minden nap, időt és pénzt spórolni…és szépnek lenni…de ez a párod érdeke is!:)

 

Végezetül elárulom, nem egyszer még az is előfordult, hogy miközben a Vendégem azon aggódott, hogy miként fogja eltitkolni az új szemöldökét, hazaérvén a párja észre sem vette…Csak azt jegyezte meg, hogy „Valami más Rajtad ma…” Hölgyeim, nincs lehetetlen!:)

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.