Sminktetoválás

„Sminktetoválást úgyis csak a fiatalok csináltatnak”

sminktetovalast-ugyis-csak-a-fiatalok-csinaltatnak

Mondják ezt azok a Hölgyek, akik nagyon vágynak a változásra, szépülésre, de úgy gondolják, ez már nem nekik való. Pedig miért ne lenne az? Lehet, hogy meglepő lesz, amit mondok, de épp a fiatalok körében kevésbé szükséges és sürgető a sminktetoválás készítése. Miért? Nekik még „rendben van az arcuk”, feszes, fiatal a bőrük, a kontúrok megfelelőek… Talán a szemöldök az a terület, ami korosztálytól függetlenül kritikus lehet, így azt sokan szeretnék szebbé varázsolni.

Viszont általánosságban véve, úgy gondolom, hogy egy bizonyos kor után már nagyon nagy szükség lehet a sminktetoválásokra, és valóban látványos hatást tudunk általuk elérni. A ráncokról elvonjuk a figyelmet, a tekintetet megnyitjuk, az arc vonásait felfrissítjük, színesítjük. Az előtte-utána képek láttán több Vendégemnél is megállapították, hogy 10-15 évet letagadhatnak a sminktetoválásnak köszönhetően.

És ki ne szeretne minden nap úgy felkelni, hogy kész a sminkje, szép az arca, és bárhol csinosan megjelenhet időráfordítás nélkül? Idő…Amiből mindannyiunknak egyre kevesebb van, ahogy telnek az évek. És talán türelmünk is kevesebb marad arra, hogy a munka és az otthoni teendők mellett még a sminkeléssel is bajlódjunk. Hát, ezért érzem azt, hogy a megoldás sokkal égetőbb harmincon túl.

Sőt! Volt már olyan 70 év körüli Vendégem is, aki úgy érezte, hogy nem szabad lemondania a nőiességéről csak azért, mert nyugdíjas. Azzal keresett meg, hogy szeretné, ha a férje még mindig vonzónak látná, és ezért tenni akar. Le a kalappal előtte. A szépség nem korfüggő. Attól, mert valaki már nem 20 éves, még lehet ápolt, csinos, és ellenállhatatlan. Ebben tudok segíteni. A többi a hozzáálláson múlik. 🙂

Szeretnék segítséget kérni ebben a témában, kérek egy visszahívást:

E-mail cím:*
Becenév:*
Telefonszám:*



0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.