Sminktetoválás

Szépség, bennem vagy!

szepseg-bennem-vagy

„Amikor egy fáradt nap után hazaérsz, nem felejted, mi a boldogság és a szépség, mert ott van veled minden pillanatban.”  Nagyon szeretem az idézeteket. És ez a mai különösen megihletett. 🙂

Igaz, hogy a sminktetoválás külsőleg szépít meg minket, mégis valójában többről van szó. Hadd mondjam el, mire gondolok. Önbizalmat és magabiztosságot nyújt. Tökéletesíti az arcvonásokat és pont azt a kis pluszt adja meg, ami miatt ismét öröm tükörbe nézni. Tudom, hajlamosak vagyunk a hibáinkra koncentrálni és ez sok energiát felemészt. Pedig nem kellene hagyni.

Ez az élet bármelyik területére igaz. Küzdünk a kilókkal, mérlegelünk és kritikusak vagyunk önmagunkkal szemben. Elveszünk magunktól, ahelyett, hogy adnánk. Ha az a néhány plusz kiló zavar, akkor mozogj, kapcsolódj ki, de ne sanyargasd magad és a tested. Ugyanez vonatkozik az arcunkra is. Néha „csak” egy kis szemöldök igazításra vagy „picit” teltebb ajkakra vágyunk, netán hiányzik a szépen ívelt tusvonal, ami kiemeli a tekintetünket. Nőből vagyunk, ez jár nekünk. 🙂 De ne bosszankodjunk. Ha a sminktetoválás megadja azt a hőn áhított pluszt, akkor miért ne? Ha ez vezet vissza minket az elégedett önmagunkhoz, aki már nem talál hibát az arcán, amikor tükörbe néz, akkor máris könnyebben indul a nap. Mosolyogva, elégedetten. Mint egy jó kemény edzés után, amikor tudod, hogy ismét tettél valamit magadért.

Azt mondják, „A szépség belülről fakad”, ezzel én is egyetértek. De miért ne segíthetnénk rá azzal, hogy szebbé varázsoljuk magunkat? Azzal együtt megszületik a valódi szépség-érzés is. Hidd el, ezt mások is egyből látják. Onnantól pedig jönnek a bókok, az elismerés, hogy „De jól nézel ki ma is”, „Nem tudom hogy csinálod, hogy mindig ilyen csinos vagy”. Ez még inkább megerősít.

Ennyi az egész? Igen. Minden csak elhatározás kérdése. Nem hagyni, hogy napról napra bosszankodva keljünk fel, hanem magabiztosan. Ha ezt a sminktetoválásod adja meg, akkor hajrá. Ha az új ruhád, a csinos frizurád vagy egy testet-lelket feltöltő masszázs, akkor az. Ha a sport szeretete, az csodálatos. A lényeg: Add meg magadnak. És a kívülről jövő boldogság előbb-utóbb Beléd költözik, elhiheted. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már nem a körülmények hatnak Rád, hanem Te vagy az, aki a kisugárzásával bárkit levesz a lábáról. Csak tegyél érte. A szépség Benned van. 🙂

 

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Szeremlei Zsigmondné
    2013-október-23 at 7:28 du.

    Igen,elhatározni és tenni kell a szépségünkért.Sosem késő, hiszen a NŐ ÖRÖK mondja a közmondás.
    Zsuzsikám! 65 éves voltam, amikor készítetted a szemöldök, szemhéj és ajaktetoválásomat.Csodálatos, hiszen smink nélkül mehetek bárhova elfogadható külsővel. Köszönöm Neked.

    • Zsuzsa
      2013-október-24 at 8:34 de.

      Mindig azt mondom, hogy ezért érdemes csinálni. Örömmel olvasom a soraidat. Nagyon jó érzés, hogy sikerült megvalósítanom az elképzeléseid és elégedett vagy. Viseld továbbra is örömmel! 🙂 Nőnek lenni jó!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.