Sminktetoválás

Szerinted jó lenne nekem a sminktetoválás? Megcsináltassam?

szerinted-jo-lenne-nekem-a-sminktetovalas-megcsinaltassam-3

Szokták tőlem ismerősök kérdezni, mit is mondhatnék erre mint sminktetováló: IGEN!

Sok-sok éves tapasztalatom az, hogy nincs olyan, hogy valakinek nem áll jól a sminktetoválás. Szinesíti az arcot, helyrebillenti az egyensúlyt az arc arányaiban… stb. stb.

Ilyenkor mindig azt szoktam kérni gondold át miért szeretnél? Biztosan ez a legjobb megoldás a számodra?

A nők, mint tudjuk nagyon kritikusak magukkal szemben, felnagyítva látják azokat a hibákat amit mások észre sem vennének. Mindenkinek van gyenge pontja, amit nem szeret magán. Ha már foglalkoztat a gondolat, de nem tudsz dönteni cselekedj!

Hogyan?

Nem, még nem kell fejest ugrani a sminktetoválásba. Vegyél néhány jó minőségű sminkceruzát és kezd el megrajzolni a szemöldököd, a szemhéjad vagy az ajkad. Ami fontos legyél minél precízebb és ne csak elmaszatolt vonalakat használj – a sminktetoválás sem maszatos, határozatlan vonal lesz. Nézegesd Magad a tükörben, menj „megrajzolva” munkába, tapasztald meg az ismerőseid reakcióit. Készíts fényképet és nézd vissza. Egyszerűen szoktasd Magad a gondolathoz, hogy az a vonal és szín majd mindig ott lesz. Tudom sokszor hónapok, de van akinél évek telnek el mire meg merik csináltatni, de ha ezt a módszert kipróbálod hamarabb tudsz döntésre jutni.

Hajrá sminkelésre fel!

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.