Sminktetoválás

Te mindig észreveszed a sminktetoválást?

te-mindig-eszreveszed-a-sminktetovalast

Milyen sokan feltették már nekem ezt a kérdést, miközben nálam jártak sminktetováláson.

Ja, még azt is szokták kérdezni, hogy mindenkit megnézek, hogy van-e sminktetoválása? NEM. Nekem is azért néha ki kell kapcsolnom a „látásom", nem fürkészhetem mindenki arcát, sőt bevallom, eszembe sem jut ha nem a munkahelyemen vagyok.

Mi az, amit én is rögtön észreveszek? Persze az elrontott vagy nagyon természetellenes sminktetoválást, mint egy túl sötét szemöldök, vagy  túl vékony szemöldök rögtön szemet szúr. Ahogy Neked  is.

Ugyanakkor  nekem furcsa az is, amikor hiányzik „valami”, például ha valakinek eltűnt  a szemöldöke, mert annyira világos, vagy  annyira megkopott.

Gondolj bele ettől csorbát szenved a mimika, kicsit bábszerűvé válik az arc és a „tartó pillérek” nélkül összeomlik. Elsőre nem is biztos, hogy rájössz, hogy mitől is más az az arc. Ha valaki ilyennel találkozom, rögtön bekapcsol a sminktetováló bennem és magamban már tervezem is hogyan húznám a szálakat.

Természetesen olyat még soha nem tettem, hogy oda mentem volna ezért valakihez felvilágosítani, hogy szemöldöktetoválás nélkül nem tökéletes az arca. Soha nem tudhatjuk kinek mi a fontos, és ki hogyan látja magát.

2 Comments
Share
Címkék:

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Szilasi Ildikó
    2014-november-27 at 5:37 du.

    Igen észre veszem magamon ,ha valami nincs rendben ,nálam az volt probléma fiatalon túl vékonyra szedtem ki a szemöldököm amit már nagyon bánom .Ezért gyors döntés volt nekem igen is megcsinálom és így másabb és szebb lettem amióta van szemöldök tetoválásom ,de ha ez nincs sokszor egyenletlen volt a szemöldököm.Üdv:Ildikó.

  2. Berényi Zsuzsa sminktetováló
    2014-november-29 at 10:44 de.

    Ildi, tapasztalatom szerint mindenki beleesik abba a hibába élete során, hogy túl vékonyra szedi ki a szemöldökét. A szerencsésebbeknek, ha nem túl sokáig művelik, visszanő. Milyen jó, hogy van szemöldöktetoválás.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.